Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Во што е подобар Обамејанг од Лакзет, во давање голови, ете во што, а тоа се бара кај централен напаѓач.

Сите работи што ги пиша @FilipMKD007 , донекаде е така иако малку го преувеличуваме импактот на Лаказет, но заклучокот сам на крај си го даде не може во ист тим и двајцата.

Не дека мора да се продаде, но ако веќе се прават математики и пресметки и ако клубот нема доволно за да ги задржи двајцата, многу попаменто е да го задржиме Обамејанг.

Во што е подобар Обамејанг од Лакзет, во давање голови, ете во што, а тоа се бара кај централен напаѓач.

Сите работи што ги пиша @FilipMKD007 , донекаде е така иако малку го преувеличуваме импактот на Лаказет, но заклучокот сам на крај си го даде не може во ист тим и двајцата.

Не дека мора да се продаде, но ако веќе се прават математики и пресметки и ако клубот нема доволно за да ги задржи двајцата, многу попаменто е да го задржиме Обамејанг.
Зошто е попаметно Обамејанг од Лаказет ?
Кога објави клубот дека Лака нема да биде во комбинација за октомври или кога и да беше, зошто сите се молевме за чудо кога нели Обамејанг беше во тимот ?
Добро ај не се молевме за чудо, ама сите викаа дека без Лаказет ќе биде тешко во напад.
Добар е Обамејанг, ама за мене дефинитивно не е подобар од Лаказет.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Зошто е попаметно Обамејанг од Лаказет ?
Кога објави клубот дека Лака нема да биде во комбинација за октомври или кога и да беше, зошто сите се молевме за чудо кога нели Обамејанг беше во тимот ?
Добро ај не се молевме за чудо, ама сите викаа дека без Лаказет ќе биде тешко во напад.
Добар е Обамејанг, ама за мене дефинитивно не е подобар од Лаказет.

Секој си има став, за мене е обратно, џабе Лака ќе креира, ќе навлекува играчи и се друго ако финишот не му е на ниво, истото го правеше и Жиру само многу подобро од Лаказет

Секој си има став, за мене е обратно, џабе Лака ќе креира, ќе навлекува играчи и се друго ако финишот не му е на ниво, истото го правеше и Жиру само многу подобро од Лаказет
Ја не памтам Жиру да знаел да си изгради сам шанса. Башка не сфаќам зошто финишот на Лаказет не му бил добар.

Обамејнг и има кредит да поставува барања во врска со нов договор, но Лаказет прво нека се погледне во огледало, да е паметна управата уште во јануари ќе го реши и земе уште едно крило кое очајно ни фали наместо да го мачиме Обамејнаг на таа позиција.
Лаказет ние единствен центарфор, кој мислиш да го замени Обвамејанг кој веќе има 31?
Автоматски споено мислење:

Лаказет е Пеле за Жиру, освен за Де Шамп и за тебе

Лаказет има послаб учинок во дадени голови од Жиру во две сезони во клубот, погледнете хајлатси од тоа време малце, колку голови се дадени во кои учествува Жиру, колку асистенци има дадено Озил кои ги завршил Жиру, гол со глава неаме дадено откако замине Жиру, тоа и на душа на Обамејанг оди не толку на Лака.

Лаказет бил Пеле за Жиру, :pos:, може оној итаљанскиот Пеле да бил од Саутемтон што беше.

Човекот е трет најдобар стрелец во историјата на една Франција, многу скоро веројатно и втор ќе биде, само кралот ќе е пред него.

Бидете реални малце кога пишиувате, јас многу бев радосен кога го купивме Лака, многу драг играч ми е, ама факт е дека ништо подобрување не донесе од Жиру, а платен е многу повеќе.

Лаказет има послаб учинок во дадени голови од Жиру во две сезони во клубот, погледнете хајлатси од тоа време малце, колку голови се дадени во кои учествува Жиру, колку асистенци има дадено Озил кои ги завршил Жиру, гол со глава неаме дадено откако замине Жиру, тоа и на душа на Обамејанг оди не толку на Лака.

Лаказет бил Пеле за Жиру, :pos:, може оној итаљанскиот Пеле да бил од Саутемтон што беше.

Човекот е трет најдобар стрелец во историјата на една Франција, многу скоро веројатно и втор ќе биде, само кралот ќе е пред него.

Бидете реални малце кога пишиувате, јас многу бев радосен кога го купивме Лака, многу драг играч ми е, ама факт е дека ништо подобрување не донесе од Жиру, а платен е многу повеќе.

Лака е единствен играч што игра со жар, влага во дуел и не се штеди ни секунда додека е во игра, реализацијата му е барем два пати подобра од таа на Обамејанг. Да за Жиру е и Пеле и Марадона, поквалитетен апсолутно во секој поглед

Може со денови да се збори за нив двајца, нема да се усогласите со мислењата никако, ствар на вкус е тоа кој е подобар напаѓач. Она што е евидентно е дека заедно баш и не функционираат, а да не зборам па тоа што кога не им иде на нив, замена на клупа немаме.

Додека сме кај муабетот за формација, било кој тренер да дојде ќе го боли глава да склопи формација во која ќе играат Оба и Лака, а истовремено да нема проблеми на друго место, да не зборувам па ако го додаеме и Озил во комбинација.

Покрај потребниот ремонт во одбрана, нови централни дефанзивци, се повеќе до израз доаѓа и потребата за ремонт во средниот ред.

Од Љунгберг очекувам да не ги стартова Џака и Мустафи, ете тоа очекувам!

on keeping Nicolas Pepe on the bench…
Pepe is a very good player. Like I said, I try to look at what players have done in training and that’s how I judge them.

Којзнае што се случува на тренингот со него.

on keeping Nicolas Pepe on the bench…
Pepe is a very good player. Like I said, I try to look at what players have done in training and that’s how I judge them.

Којзнае што се случува на тренингот со него.
Исто што и на терен, ноншалантно незалагање и курчење

Ауба ќе има 31 година на крај на сезонава, и нема да има потпишано нов договор.

Ако се точни гласините дека Реал го сакал за 70 милиони, одма треба да го дадеме зашто ќе си отиде за ич, башка што не верувам да игра на ова ниво уште многу долго, предноста него му е во брзината, а таа ќе ја губи се повеќе.

Инаку, кој и да дојде да ни биде трењер у моментов, со стативите у одбрана нема што да праи.
Пуки сам им иде на тројца и дава гол, Кантвел почнува контра од нивна половина, и стига до позиција сам да биде на 16 без никој да го испрати (Џака?)
Мустафи е посебна приказна, Пуки го легна 2 пати и го летна уште неколку пати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom