Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ја би ги цедел до крај бе, Заха неможат да си го дозволат, 50 нека му бараат на Ивоби, или 40 + клаузула за препродавање после.

Сега веќе стварно има логика ова со Кутињо, дури и да го купиме не само на позајмица доколку бараат 80 милиони Барса.

Јебига сезонава ќе идеме на давање повеќе голови од противникот изгледа.

Има шпекулации дека Озил ќе преговарал со ДЦ Јунјатед, да им биде "designated player" од кога ќе си отиде Руни во јануари.

Орни ништо нема тивтнато за Кутињо. :unsure:
Автоматски споено мислење:

EBXclpsXkAAMw5N

Глеаш извадиме 40-50 милиони за Ивоби :vozbud:
5004e894258f016be3631181d743ee83.jpg

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

^реално ако не извадиме толку, глупи сме.

Давид Луиз > Ругани

Заха transfer request. Уште мислам дека е можно да го земеме.
За Луиз не знам што да мислам, не е тоа што го бараме и не знам колку ја подобрува одбраната.

Давид Луиз, знаев дека нема толку перфектен да испадне транфер перидов.

Ако е позјамица, може да помине, ама уште еден просек на стари години кој после нема шанси да го продадеме, не фала, си имаме ние Мустафи не ни треба уште еден циркузант.

У курац таман ќе помислиш се променила политиката на клубот и пак со најефтините решенија се оди.

Ако дојде Луиз, Џака ќе биде непотребен во тимов, Луиз дава 100 пати подобри долги топки од Џака.
Пепе или Обамејнаг втрчуваат зад одбраната овој ги пронаоѓа ко од шала.

Конечно Тирни. Се надевам ќе вреди макава за играчов што ја имаше тимов да го донесе.

зашто го хејтате Луиз? Не е Вирџил Ван Дајк, али е по мене класа боље од сите дефанзивци што сега ги имаме.... или барем од сите со оваа форма што моментално ја имаат... според мене Давид Луиз > Кош... што значи Кош си отиде имаме замена за него, али боље... плус Тиерни доаѓа така да одбраната би требало да е подобра од лани. Сума сумарум тимот се засили од ланската сезона... купивме крило, одбрана и среден ред, или се што ни требаше

Сеа останува на Емери да ги уклопи и уигра како треба

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom