Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Треба да се бара одговорност од Газидис, се да му ебам, па уште 2м фунти бонуси секоја година му дававме.

Мора да се почне од некаде, макар што јас лично не би дал ни фунта повеќе од 40 милиони за Заха, нека ги земат овие пари и нека одберат еден наш играч или нека се гонат К.Палас, не е Хазард у прашање па да бараат 80 милиони.

Мора да се почне од некаде, макар што јас лично не би дал ни фунта повеќе од 40 милиони за Заха, нека ги земат овие пари и нека одберат еден наш играч или нека се гонат К.Палас, не е Хазард у прашање па да бараат 80 милиони.
Манчестер има 25% од идната продажба на Заха, затоа бараат толку.

Мислам дека нема шанси да го дадат под 60-65 милиони фунти, со оглед на тоа дека на Бисака му зедоа 50.

Ако им понудиме 40м + Чемберс ќе прифатат 100%.
Мое мислење нека бегаат подалеку од Заха, не вреди за парите, класичен спид мерчант, дриблингот му се базира на брзина и стартност, ќе дојде кај нас, ние не играме на контри, тотално ќе се изгуби.
Пред некој ден му гледав статистика, тука некаде му се бројките со Ивоби, само Заха има 6 пенали изнудено.
Поарно тие 40м да се инвестираат во Зијеч, наш фан, ем и Ајакс бара сума околу 40м.:)

А што мислите за Хаким Зијеч од Ајакс. Не ли е подобра опција од преплатениот Заха ?

Sent from my SM-A405FN using Tapatalk

Ако им понудиме 40м + Чемберс ќе прифатат 100%.
Мое мислење нека бегаат подалеку од Заха, не вреди за парите, класичен спид мерчант, дриблингот му се базира на брзина и стартност, ќе дојде кај нас, ние не играме на контри, тотално ќе се изгуби.
Пред некој ден му гледав статистика, тука некаде му се бројките со Ивоби, само Заха има 6 пенали изнудено.
Поарно тие 40м да се инвестираат во Зијеч, наш фан, ем и Ајакс бара сума околу 40м.:)
Jas povekje sum za Zaha, poso e klasicno masivno kopito i plus e brz a Zijechov se mi se cini deka e samo pomlada verzija na Ozil/Miki i so nasava kancerogena ofanzivna igra ne veruvam ni 30% deka ke prikazi od igrata vo Ajax.

Не сум го гледал многу Зијеч, на утакмиците во ЛШ изгледаше солидно, иначе сум на ист став за Заха со двата погорни коментари @Mad_Coko и @Cannon , нема да ми смета да дојде ама не цел буџет на него да се потроши.

Фекир наводно му бараат 25 милиони фунти. Има да ви легне како аргета на топло лепче.

Фекир наводно му бараат 25 милиони фунти. Има да ви легне како аргета на топло лепче.

Некако сумњиво ми е како играч за кој лани се бараше 80-90 милиони сега го даваат за толку малку.

Jas povekje sum za Zaha, poso e klasicno masivno kopito i plus e brz a Zijechov se mi se cini deka e samo pomlada verzija na Ozil/Miki i so nasava kancerogena ofanzivna igra ne veruvam ni 30% deka ke prikazi od igrata vo Ajax.
и јас го имам истото мислење за Зијеч се расправав и во една тема дека не е класично крило туку АМ, меѓутоа доколку им ги споредиме фудбалските квалитети мислам дека ќе биде подобра инвестиција од Заха за тие пари од 40м.
Заха е само побрз од Зијеч, во се друго е подобар Мароканецов.

Сакам да инвестираме пари во играч со добра техника и брзина, Заха има само брзина.
За 40м имаш подобри опции од други лиги на пример Зијеч, Сарабиа, Фекир, Малком, Нерес.

Се плачеше цела сезона за крило ко Заха, сеа не го сакаме :D

Arsenal fans in a nutshell.

Абе не дека лошо ќе ни дојде, ама го сакаш ли Заха по цена ниеден друг играч да не купиме и цел буџет на него да го дадеме?

Нема логика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom