Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш така беше и со Суарез, тој сакаше кај нас, ние го сакавме него, ама..[DOUBLEPOST=1561998946][/DOUBLEPOST]Sea ko ke ne odbijat i ko ke im ponudime 40m i edna funta![]()
Манчестер има 25% од идната продажба на Заха, затоа бараат толку.Мора да се почне од некаде, макар што јас лично не би дал ни фунта повеќе од 40 милиони за Заха, нека ги земат овие пари и нека одберат еден наш играч или нека се гонат К.Палас, не е Хазард у прашање па да бараат 80 милиони.
Jas povekje sum za Zaha, poso e klasicno masivno kopito i plus e brz a Zijechov se mi se cini deka e samo pomlada verzija na Ozil/Miki i so nasava kancerogena ofanzivna igra ne veruvam ni 30% deka ke prikazi od igrata vo Ajax.Ако им понудиме 40м + Чемберс ќе прифатат 100%.
Мое мислење нека бегаат подалеку од Заха, не вреди за парите, класичен спид мерчант, дриблингот му се базира на брзина и стартност, ќе дојде кај нас, ние не играме на контри, тотално ќе се изгуби.
Пред некој ден му гледав статистика, тука некаде му се бројките со Ивоби, само Заха има 6 пенали изнудено.
Поарно тие 40м да се инвестираат во Зијеч, наш фан, ем и Ајакс бара сума околу 40м.![]()
Фекир наводно му бараат 25 милиони фунти. Има да ви легне како аргета на топло лепче.
и јас го имам истото мислење за Зијеч се расправав и во една тема дека не е класично крило туку АМ, меѓутоа доколку им ги споредиме фудбалските квалитети мислам дека ќе биде подобра инвестиција од Заха за тие пари од 40м.Jas povekje sum za Zaha, poso e klasicno masivno kopito i plus e brz a Zijechov se mi se cini deka e samo pomlada verzija na Ozil/Miki i so nasava kancerogena ofanzivna igra ne veruvam ni 30% deka ke prikazi od igrata vo Ajax.
Се плачеше цела сезона за крило ко Заха, сеа не го сакаме
Arsenal fans in a nutshell.