Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Voopshto ne sum optimist za denes, mislam deka 3-4 komada ne ni begaat.

Суарез со 1 ден искуство во тимот нормално е да не биде во 11ката. Единствено сум загрижен од Лихштајнер, ќе го силуваат и физички и психички.

Повреден ли е бе Мејтланд-Најлс?
Не можам да го гледам оној Лихтштајнер. Поодвратен лик мислам дека не играл во Арсенал...

Повреден е АМН. Само мораше еден од Ремзи/Озил/Денис да стартуват.

Суарез со 1 ден искуство во тимот нормално е да не биде во 11ката. Единствено сум загрижен од Лихштајнер, ќе го силуваат и физички и психички.
Ако мислиш на мојот коментар над сликата, тоа ми беше повеќе како сумаризација -опис на сликата, а не како забелешки конкретно за составот. И јас да бев тренер со ваков сплет на околности, идентичен состав би испратил. Озил е подвижна депресија, Суарез само 1 тренинг има со тимот направено, Ремзи џокер од клупа

Колку беден тим, која разлика од Сити сме, Лака и Обамејанг изолирани, креативност нула со Ивоби, одбрана се тресе.

Ако издржиме со само еден примен гол на полувреме може и ќе имаме шанси нешто да извадиме од утакмицата.

Ивоби братот, 1ва минута,браво....

Преку кур, нека го продадат на лето за една пунга сончоглед!

ОСУМ души беа во шеснаесетник кај нас во последниов напад

Гедунзи најдобар за сега....[DOUBLEPOST=1549214056][/DOUBLEPOST]Дај бе овој Лихштајнер нека го повреди некој,неможам да го гледам.

Последно уредено:
Ако мислиш на мојот коментар над сликата, тоа ми беше повеќе како сумаризација -опис на сликата, а не како забелешки конкретно за составот. И јас да бев тренер со ваков сплет на околности, идентичен состав би испратил. Озил е подвижна депресија, Суарез само 1 тренинг има со тимот направено, Ремзи џокер од клупа
Општо мислење дадов, гледам многу се бунат и на фб

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom