Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Абе океј еве и кога ќе замине Ремзи, зошто ни е уште еден на средина ?
Неаме одбрана, неаме крила, ама на средина сигурно не ни треба играч. Барем не на позицијата што ја игра Банега.

Ја мислам дека имаме шанса, ама треба да изиграат крајно мотивирано, жар да има во играта. Во секој дуел со 150% посветеност да се влага со срце и машка игра се е можно.
Ако настапиме како со Брајтон петарда не ни бега.

Абе океј еве и кога ќе замине Ремзи, зошто ни е уште еден на средина ?
Неаме одбрана, неаме крила, ама на средина сигурно не ни треба играч. Барем не на позицијата што ја игра Банега.

Море и таму ни треба, кога ќе замине Ремзи, а не знаеме што се дешава со Озил за три позиции ги имаме само Џака, Тореира, Гендузи и Елнени, евентуално и Микитарјан и Ивоби, бројчано може делува доволно но има многу малку квалитет во сите овие имиња, треба пред се да се продадат Елнени и еден од Ивоби/Микитарјан.

Многу пари треба да се вложат во тимот, тоа е јасно, требаат квалитетни и скапи првотимци на сите три дела од теренот.

DvmPrJPW0AMZo1Z.jpg:large

Ако сака со неиграњето на Лаказет да наметне некаков си авторитет.... you're doing it wrong !

Во ред е Гендузи што седи на клупа, не е доволно зрел за вакви натпревари. А за Лаказет не сакам да коментирам, само посакувам да го повтори ефектот против Тотенхем што го имаше по влегувањето. Ако гледам нешто позитивно, тоа е враќањето на Мустафи :pos:

Не ми се свиѓа тимот, без Лаказет, пак некоја варијанта со тројца позади каде Лихштајнер ќе игра централно, стварно безвеза.

Spored mene premnogu defanzivna formacija, Iwobi i Ramsey povekje ke se pletkaat vo sredinata nego li sto ke shirat igra, desnata nasha strana ni e najslabata shto nekogas sme ja imale, Lihstajner i AMN koj ne e ni pola igrac od lani gospod ke go vidat od maka so Mane. I kapak e sto Lakazet e na klupa, edinstveniot igrac koj mozit od nisto da naprajt shansa ili da dojt do shut go chuvat kako joker...

Ни на фифа 95та на најлесно неам даено таков гол ко шо даде Фирмино. Браво, респект...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Емери да ти ебам вампирот грд, за кој кур ги играш тројца во одбраната, со оној умрениот глушец Лихштајнер, пичко една залижана, еве ти го резултатот сега!

Ќе имаше друг тек натпреварот да не се избламираа при првиот примен гол. Ама тоа е, немаат доволно интелигенција и муда повеќето.

Почнувам да се премислувам за тоа да му се дава шанса на Емери до крај на сезона, особено ако се деси дебакл со повеќе од пет примени голови.

Ајде Венгер кога изаде 8-2, 6-0 и слични резлутати нели веќе беше сенилен, отиден, ваков-онаков, ама овој вампирот, што е неговото оправдание?

Почнувам да се премислувам за тоа да му се дава шанса на Емери до крај на сезона, особено ако се деси дебакл со повеќе од пет примени голови.

Ајде Венгер кога изаде 8-2, 6-0 и слични резлутати нели веќе беше сенилен, отиден, ваков-онаков, ама овој вампирот, што е неговото оправдание?
Можеби тоа што има неписмени стопери ?

А што се нервирате незнам?
Да се нервиравте прошлата, или таа со Саутемптон да ве разберам, ама оваа....

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Можеби тоа што има неписмени стопери ?

Да ги описменеше малце, ако ништо друго може квалитетот им е толку за да изгубат на Енфилд од овој Ливерпул, ама да примат четири гола за 45 минути не ќе да е само до нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom