Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Lihstajner bil dobar vo juve, iskustvo ova ona a ustvari igrase vo seria a kade juve dominirat i igracite ne igret na sekoj natprevar so 100% i sea primame smesni golovi i nervive gi gubam radi toa so imame najsmesna odbrana vo premier liga. U kurac nek se nosat i kronke i sin mu i zena mu poso ni iljada denari nemat vlozeno a ne falat 7 tuku 2 - 3 igraci da bidime top timce i do nekade da se nosime so Liverpool, city...

Значи вака, Кош е сосема солиден денес. Лихштајнер е камен, сфаќам е купен како замена и не се очекува ништо, ама ова е очобол, еден центаршут не знае да погоди, одбрана прави грешки. Сеад е машина, си ги гура сите доволно за да не е фаул, одлично ја користи физичката спремност, а не знам кај вади таква брзина со таа градба, погоден трансфер е. Лака и Обамејанг се страшно добри играчи, сметам дека не добиваат доволно топки како што треба, најпрвата шанса на натпреварот се виде како Обамејанг од мртов агол, од никаква позиција со играч на себе, со единствениот начин што може да се упати шут, за малку ќе дадеше гол. Лено повторно излета, а очигледно беше дека нема да е прв на топка, не сум сигурен дали Гвендузи можеше повеќе да стори при примениот гол бидејќи топката беше на пола метро од него, се надевам дека не можеше...

Нема да биде спремен, 2 недели ќе биде отсутен :mad:

Е убаво, со овој старудијата што ниту во напад ниту во одбрна знае што прави. Поарно АМН нека стартува, и он е дупка ама ваљда барем малце повеќе брзина има.

Гендузи сакав да го пофалам пред да го примиме голот, не изигра толку лошо, но мислам дека подобра позиција му е што понапред, не е он да ја штити одбраната позади, а има талент, знае да даде добар пас, да се ослободи паметно од топката, само што ептен се ослонува да му свирнат фаул кога е во контакт со противнички играч.

Преочигледно е дека Лихштајнер најдобро знае да провоцира.За друго...

Vidi ja be izmenava, namesto da izvajt nekoj od 3kava sredina ovaj Lakazet go vagjat, mu ebam facata shlogirana.

Ужасна игра во второ, ниедна шанса, ниеден напад, играаат како да сакаат да помине време и се задоволни со бод, а и Емери така делува со измените.
За само 2-3 недели целиот оптимизам и добро расположение што го имав за клубот го снемува.

Шо зборува коментаторов, кога добил Тореира жолт и за што?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom