Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе до толку детално таман работа, само да имам претстава, таман е се објаснето во статииве :D

https://www.statdna.com/

Ако е истата фирма има и свој веб-сајт, додуша малце сиромашен е, и листата на задоволни клиенти не е голема :P

https://www.statdna.com/

Ако е истата фирма има и свој веб-сајт, додуша малце сиромашен е, и листата на задоволни клиенти не е голема :P
Разбирливо, не можеш апла ти да се потпреш на овие податоци, дури ни на фудбал менаџер играна есапот на скаутот не е ист со тој кога ќе го купиш играчот :D Овие податоци во фудбалот помагаат до одреден степен. Само во бејзбол ова има „црно на бело“ успеано со 2-3 екипи, гледам ФСГ* на Ливерпул го користеле со Бостон Ред Сокс и при креирање на штафети за пливање, Америка го користи од 1970 натака и сем онаа Олимпијада што ја бојкотираа, немаат изгубено златен медал во штафетата 4х100 *очекувам сега цитат од Пејо кај што ќе биде вклучена мајка му на Хенри* :icon_mrgr:

35 милиони за Жиру, звучи како солиден бизнис, но не сакам Жиру да си замине, особено не кај Челзи, мислам безвезе е двајца играчи во ист транфер период да им се продаваат на конкуренти

35 милиони за Жиру, звучи како солиден бизнис, но не сакам Жиру да си замине, особено не кај Челзи, мислам безвезе е двајца играчи во ист транфер период да им се продаваат на конкуренти
Абе у ситуација кога за глупи играчи се даваат поголеми суми, за Волкот шо сезонава има изиграно 2 ипол утакмици земавме 20 милиони, некако за Жиру 35 и не ми звучи баш најокеј. Барем до кај 40-50 мислам дека може да се земат за него, зошто и покрај тоа што сезонава влагаше од клупа давапе клучни голови.

Шо знам, може пак грешам ама мислам дека реално на Жиру, во ваков пазар, во ситуација кога не е како Алексис да му истече договорот на лето, може повеќе да се извадат.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

@Bojan Van Buuren до неќна Жиру го множеше со нула, сега бараш 50м за него.:icon_mrgr:
без заебанции, во овој ненормален пазар баш е релано да бараме 50м за него, ВБА за Џони Еванс бараат 30м фунти...

Есапот сеа е друг :D
За Дринквотер ако можеше 35 милиони да се дадат може и за Жиру негде околу 50 да се земат.

200.webp

:sneaky:

Со Жиру капацитетот ни е максимално 4то место, не знам што се буните.

Само се надевам дека ќе играме со 2 напаѓачи, бидејќи последно нешто што сакам е Обамејанг/Лаказет да го тури крило и да му сјебе кариера :([DOUBLEPOST=1517253792][/DOUBLEPOST]П.С. Мислам дека @Гард погоди дека Жика можно е Челси да го земат, уштре пред да има било какви шпекулации за вакво нешто, така да честитки за нашиот Нострадамус :D

Последно уредено:
Есапот сеа е друг :D
За Дринквотер ако можеше 35 милиони да се дадат може и за Жиру негде околу 50 да се земат.

15 милиони според Ди Марцо, кога клубот го водат неписмени говеда тоа е.
Таман се издрадував со Обамејанг, одма успеваат да ме разочараат со ваков моронски потег

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom