Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тотенхем си ги заборавил. Играат многу подобро од нас и мислам дека и оваа сезона ќе завршат пред нас.Чие место ќе фатиме?
Челзи, Сити и Јунајтед не ги стигаме.
Ливерпул се во многу по-поволна позиција од нас, имаат подобра форма и се засилуваат на позициите кои им се проблем.
Ние само тапкаме во место, статус кво, никаква форма, играчи што сакаат да си одат, никаква најава за засилување.
Сериозно си оптимист за сезонава?
Уствари неможам да сфатам како може сите тимови да шиткаат играчи по 50+ милиони, само ние да неможеме тоа да го напраиме.
Санчез и Озил ќе ги изгубиме за ич пари, кога веќе нејќеа да потпишат требаше уште лани да се шитнат.
Ужасно водење на клубот, без потенцијал за менување во брзо време (барем не наредни 2-3 години).
Фалат добри 6-7 нови играчи ако сакаме да сме конкурентни за ПЛ.
Тотенхем си ги заборавил. Играат многу подобро од нас и мислам дека и оваа сезона ќе завршат пред нас.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Не знам за вас, ама навивачкото у мене зборува сега и за тоа не можам да ги отпишувам уште сега.
Глеав сеа хајлајтс и го видов првиот гол...
Не ви чинел Чех оти секој пенал бил гол а ?
У 5 метри му се шетаат на Оспина, у 5 ебани метри...
Нат шур иф сарказам ор...Нема потреба од замена, ги имаме Ивоби, Вилок. Исто така Најс, Ремзи, Озил, Вилшер, Велбек и Жиру можат да играат на таа позиција. Да не се заборави и Белерин, Начо универзалецот. Истите набројани играчи може да ја покријат секоја позиција во средината. Треба да му се верува на старецот, знае што да купи па со години да не менува ништо
Еден играч ни е како појачување на 5 позиции.
Мене не ми се верува дека дојдовме у ситуација двајцата најдобри играчи да ни отидат за џабе...
Sent from my SM-G935F using Tapatalk