Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Не знам за вас, ама навивачкото у мене зборува сега и за тоа не можам да ги отпишувам уште сега.

Чие место ќе фатиме?
Челзи, Сити и Јунајтед не ги стигаме.

Ливерпул се во многу по-поволна позиција од нас, имаат подобра форма и се засилуваат на позициите кои им се проблем.

Ние само тапкаме во место, статус кво, никаква форма, играчи што сакаат да си одат, никаква најава за засилување.

Сериозно си оптимист за сезонава?

Уствари неможам да сфатам како може сите тимови да шиткаат играчи по 50+ милиони, само ние да неможеме тоа да го напраиме.
Санчез и Озил ќе ги изгубиме за ич пари, кога веќе нејќеа да потпишат требаше уште лани да се шитнат.
Ужасно водење на клубот, без потенцијал за менување во брзо време (барем не наредни 2-3 години).

Фалат добри 6-7 нови играчи ако сакаме да сме конкурентни за ПЛ.
Тотенхем си ги заборавил. Играат многу подобро од нас и мислам дека и оваа сезона ќе завршат пред нас.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Тотенхем си ги заборавил. Играат многу подобро од нас и мислам дека и оваа сезона ќе завршат пред нас.

Баш за нив мислам дека ќе оплескаат и дека ќе бидеме пред нив.

Не знам за вас, ама навивачкото у мене зборува сега и за тоа не можам да ги отпишувам уште сега.

Прва година каде немам никаков оптимизам.
Со играва сезонава ми го убија секој оптимизам. Прв сум бил секогаш да се контрам и да зборам дека ќе бидеме топ 4 или ќе ги поминеме Баерн.
За жал во моментов не ме допира како ќе заврши сезонава... дали ќе бидеме 2ри или 6ти исто ми е...[DOUBLEPOST=1515365442][/DOUBLEPOST]И да се надоврзам, ми се плаче кога гледам колку добар и офанзивен фудбал играат Сити и Ливерпул, или каков пресинг вршат Тотенхем.
Немора да земеме титула, неможе да земеме трофеј секоја година, ама барем да играт убав фудбал и со муда на секој натпревар. А не ова што го гледаме 90% од натпреварите. Дали 3-4 утакмици сезонава изиграа на ниво. Све друго било ужас.

Глеав сеа хајлајтс и го видов првиот гол...
Не ви чинел Чех оти секој пенал бил гол а ?
У 5 метри му се шетаат на Оспина, у 5 ебани метри...

Последно уредено:

Глеав сеа хајлајтс и го видов првиот гол...
Не ви чинел Чех оти секој пенал бил гол а ?
У 5 метри му се шетаат на Оспина, у 5 ебани метри...

Колку само најмалку вина има Оспина за тој гол.
Цела одбрана спиеше, никој не го маркираше играчот на Нотингем.

^Точно, задача на голманот е да го постави живиот ѕид, да намести за да е покриена едната страна да нема агол никаков да пројде топката во страната што не ја брани, не е негова задача да обезбеди играчите да не оставаат играч во празно како на пикник да е

И натпревариве на Арсенал ме потсеќаат како некои натпревари на легенди ревијални, не се трча по играчи, не се замара, си се оставаат милион дупки на терен. Само нашиве од легенди ни л немаат, повеќе до лиглиња се отколку до легенди :(

Нема потреба од замена, ги имаме Ивоби, Вилок. Исто така Најс, Ремзи, Озил, Вилшер, Велбек и Жиру можат да играат на таа позиција. Да не се заборави и Белерин, Начо универзалецот. Истите набројани играчи може да ја покријат секоја позиција во средината. Треба да му се верува на старецот, знае што да купи па со години да не менува ништо :)
Еден играч ни е како појачување на 5 позиции.

Нема потреба од замена, ги имаме Ивоби, Вилок. Исто така Најс, Ремзи, Озил, Вилшер, Велбек и Жиру можат да играат на таа позиција. Да не се заборави и Белерин, Начо универзалецот. Истите набројани играчи може да ја покријат секоја позиција во средината. Треба да му се верува на старецот, знае што да купи па со години да не менува ништо :)
Еден играч ни е како појачување на 5 позиции.
Нат шур иф сарказам ор...

The sun :unsure:
DTDYS9QXUAE6dp9.jpg

Последно уредено:
Нека го нека оди, иако бев за негово останување летото се покажа сепак дека играч што не сака да игра за клубот поарно е да го продадеш, но треба да го продадеш под твои услови а не по негови, во клуб ти што сакаш.

Не ми се верува дека ќе земеме адектавна замена, бар не освен ако дебело (100 милиони) не ја платиме

Мене не ми се верува дека дојдовме у ситуација двајцата најдобри играчи да ни отидат за џабе...

Мене не ми се верува дека дојдовме у ситуација двајцата најдобри играчи да ни отидат за џабе...

Мене не ми се веруваат многу работи во клубот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom