Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Штокур прави Чех? Оти не поставува на стативите играчи му ебам тоа дртиот коњ. Нека иде у пензија таму ајде, доста му е.

Highly-rated Reading academy manager Lee Herron will join Arsenal as part of current captain Per Mertesacker’s management staff, taking up the role of ‘football operations’.

Herron has been credited with the progress of Gylfi Sigurdsson, Shane Long & Hal Robson-Kanu, while his new role at Arsenal will entail sorting out schedules for youth teams, organising tournaments around the world & giving them the best opportunity to progress through the ranks.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::bravobe::zver:

Highly-rated Reading academy manager Lee Herron will join Arsenal as part of current captain Per Mertesacker’s management staff, taking up the role of ‘football operations’.

Herron has been credited with the progress of Gylfi Sigurdsson, Shane Long & Hal Robson-Kanu, while his new role at Arsenal will entail sorting out schedules for youth teams, organising tournaments around the world & giving them the best opportunity to progress through the ranks.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::bravobe::zver:
Свака част за тебе кога сеуште можеш да се изнасмееш на ваквите потези. Мене престанаа да ми бидат смешни.

DSYpVUmXkAANAw7.jpg

Без Озил денес во последната утакмица што се игра во Европа годинава.

Па да сакаше Чех на гол да бега од топката да не го погоди, пак ќе го погодеше некоја. Ми се смачи секој пат кога има пенал против Арсенал да ми е автоматски примен гол, стварно ми се смачи... Пенал ова никој не го суди, да не беше раката таму поставена во стомак ќе го погодеше Чемберс топката. Ама и така ништо не изигравме, па најверојатно не ни заслуживме подобар резултат. Супер новогодишно поклонче :notworthy:

[DOUBLEPOST=1514745323][/DOUBLEPOST]На страна пеналов очаен. Без Озил сме трло без кучиња.[DOUBLEPOST=1514746568][/DOUBLEPOST]Wenger post-game: “As a team, we already have enough to deal with. We can not prepare for Mike Dean as well. :D :D

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom