Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Штета шо стариов го игра десен бек, а акции ни организираат Кокелан,Елнени и Велбек.

И одма после него Вилшер имаше одличен соло продор и нафрли. Штета што не шутна посигурно Нелсон.

Утакмицава што знам некако ко без мерак да ја играа до последните пет минути кога трчаа насекаде за да се спасат од пораз. Елнени и Жиру наместо да направат разлика на терен, да наметнат некоја игра како првотимци они кур ташак играат. Вилшер не беше нешто сјаен ама барем се трудеше.
Мејтланд се трудеше цело полувреме, нафрлаше топки со Велбек и Жиру една не прибра да шутнеше. Ивоби фантом беше утакмицава.

Дечки како да кажам, изгубивме, а се изнагледав добри потези и дриблинзи како да победивме 4:0.
^^Ми се блокна мозокот, мислев ми се вклучило некое видео од соло гол на Анри против Ливерпул/Тотенхем на времето, и овој Нелсон страшен мамојебач :cuc:

Грешка направивме шо ги шитнавме на позајмици Кембел и Л.Перез.
Баграва шо игра во Европа Лига не знае кај тера во напад, по безидејни луѓе немам видено.
Барем младинците да ги играше на природни позиции и 4-2-3-1 формација.

И пак први во групата, се гледа дека апла никој не се замарал со утакмицата посебно играчи како Жиру или Елнени. Последната утакмица може буквално со 15 годишњаци да излезе Венгер, што и не е лоша идеја, тим само од младинци, никако резервните ветерани.

Јас ич не сум задоволен од играта во ЕЛ и покрај тоа што завршивме први во групата.Рачунајте повеќето играчи шо играат во ЕЛ може лесно да се најдат во првиот тим во ПЛ, ги дели само една повреда на некој првотимец.

Се гледа дека не за џабе Барнли имаат ист број бодови со Арсенал. Шон Дајч чуда прави со нив. Затоа шансите како онаа на Ремзи мора да се користат, такви денес ќе има една-две севкупно.

Искрено со нашата гостинска форма и организираноста на Барнли, не знам како ќе победиме денес.

Не ми е јасно како може до толку да сме утепани у гости.

Ни фали креативец, некој шо знае да дае пас и да напраи шанса.
Влага Вилшер и го става поназад да игра...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

:pos::pos::pos:

Како ги ебиме овие Барнли стално вака, незаслужено реално, ама слатки три бода.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom