Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Додека не добијат договори од по 100К неделно и после и они ќе си се шетаат по терен оти знаат дека си имаат сигурна плата. Седи си пиј си тутун азното само ќе си дојде.Море и те како сакам да играат Вилок,Наилс и Нелсон! Барем ќе гинат , а не ко воа цмиздриве
Кој го кажува ова?There was a meeting yesterday. There are players that'l be sold. He only wants to keep the players that 100% want to play for The Arsenal.
There are players that clearly don't appreciate what it is to play or have not met the standards to play for The Arsenal. Busy week?
Told he has replacements shortlisted for the outgoing players. It has been coming. I think we all know what players. I'm 100% behind it.
The attitude & performance at Lpool was the last straw for some players.
Кој го кажува ова?
Кој би заминал, кој би дошол?
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

И шо викате се за понудата на Сити. Ја искрено не би ја прифатил, па нека изгубиме и на профит, не дека парите што ги има клубот ги троши, ама ако покрај Стерлинг го убацат и Агуеро тогаш може да разговараме.
Одма би ја прифатил.
И мислиш дека само Стерлинг е доволен да го замени учинокот на Алексис. Ние треба да ја контролираме ситуацијата а не Сити, можеме да бараме шо сакаме и не само од нив и од ПСЖ, од Реал, од Јунајтед, зошто два дена пред крај на трансфер рокот да играме по нивни услови?