Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Вилок беше добар на припремите, тој е одлична замена за Окс. Не се секирајте :)

п.с. го цитирам Венгер за неколку дена што ќе изјави.

Море и те како сакам да играат Вилок,Наилс и Нелсон! Барем ќе гинат , а не ко воа цмиздриве

Море и те како сакам да играат Вилок,Наилс и Нелсон! Барем ќе гинат , а не ко воа цмиздриве
Додека не добијат договори од по 100К неделно и после и они ќе си се шетаат по терен оти знаат дека си имаат сигурна плата. Седи си пиј си тутун азното само ќе си дојде.

upload_2017-8-28_23-59-59.png

Јбг стариот изглеа така како тазе разведен ерген отишол на плажа пичиња да брка...

There was a meeting yesterday. There are players that'l be sold. He only wants to keep the players that 100% want to play for The Arsenal.

There are players that clearly don't appreciate what it is to play or have not met the standards to play for The Arsenal. Busy week?

Told he has replacements shortlisted for the outgoing players. It has been coming. I think we all know what players. I'm 100% behind it.

The attitude & performance at Lpool was the last straw for some players.

There was a meeting yesterday. There are players that'l be sold. He only wants to keep the players that 100% want to play for The Arsenal.

There are players that clearly don't appreciate what it is to play or have not met the standards to play for The Arsenal. Busy week?

Told he has replacements shortlisted for the outgoing players. It has been coming. I think we all know what players. I'm 100% behind it.

The attitude & performance at Lpool was the last straw for some players.
Кој го кажува ова?
Кој би заминал, кој би дошол?

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

Кој го кажува ова?
Кој би заминал, кој би дошол?

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

https://twitter.com/GeoffArsenal

Gossip talk

нормално нема никој од клубот јавно да го каже ова :)

Се надевам дека ќе се оствари, без разлика кој ќе дојде. Не ни требаат играчи што нејќат да играат во тим, се виде со Ливерпул што се случи.

И шо викате се за понудата на Сити. Ја искрено не би ја прифатил, па нека изгубиме и на профит, не дека парите што ги има клубот ги троши, ама ако покрај Стерлинг го убацат и Агуеро тогаш може да разговараме.

И шо викате се за понудата на Сити. Ја искрено не би ја прифатил, па нека изгубиме и на профит, не дека парите што ги има клубот ги троши, ама ако покрај Стерлинг го убацат и Агуеро тогаш може да разговараме.

Одма би ја прифатил.

Одма би ја прифатил.

И мислиш дека само Стерлинг е доволен да го замени учинокот на Алексис. Ние треба да ја контролираме ситуацијата а не Сити, можеме да бараме шо сакаме и не само од нив и од ПСЖ, од Реал, од Јунајтед, зошто два дена пред крај на трансфер рокот да играме по нивни услови?

Не дека треба да играме по нивни услови ама given the fact што пополнува квота англичани и што е реално добар играч, ако сумата биде околу 50тина милиони и јас би прифатил. Па со остатокот од парите да се земе еден везњак ала Санти, да се додаде и 30-40 за дефанзивец(особено ако оди гостиварчанецот) и евентуално Драсклер ако го дадат до 35м фунти. Вкупна инвестиција би била дефакто околу 60-70 милиони со многу зацврстен состав. Санчез го обожавам како играч, да не бидам сфатен погрешно ама последните утакмици од ланска сезона како да се дигна премногу, почна да себичи и комплицира, а особено и ако не сака да игра за Арсенал, тогаш фала пријатно. Среќен пат.

И мислиш дека само Стерлинг е доволен да го замени учинокот на Алексис. Ние треба да ја контролираме ситуацијата а не Сити, можеме да бараме шо сакаме и не само од нив и од ПСЖ, од Реал, од Јунајтед, зошто два дена пред крај на трансфер рокот да играме по нивни услови?

Затоа што имаш незадоволен играч кој нема да има ни третина учинок од тоа што го имал лани. Алексис од лани може за Стерлинг + Агуеро + пари.
Алексис во последна година од договорот, незадоволен за Стерлинг + пари е премија.

Многу е едноставно, како во секоја фирма, ако имаш вработен што не сака да остане во фирмата, џабе ќе го држиш кога нема да биде продуктивен, нема да се залага.[DOUBLEPOST=1504003275][/DOUBLEPOST]А да, играњето по нивни правила е вина на Венгер, требаше да го ували на ПСЖ кога можеше и со парите да земе играч што сака да игра.

А сеа ќе свиркаме на 2 дена пред крај, у секој случај сме губитници, барем да не се влечат по терен цела сезона.

И он и Озил ако можеме некого да преебеме сеа на крај.

И треба да се продадат. Сезонава е отидена јабана како и да е.
И уште овој трансфер период треба да се почне со реконструкција на тимот. Не мора да се пазарат panic buys и да натрупаме играчи од кои тешко ќе се отарасиме во иднина, туку може да им се даде поголема шанса на Ивоби, Нелсон... и што ти ја знам кој друг има потенцијал. Едино треба(а требаше и многу порано, сега е можеби касно) везњак да се бара, ептен сме тенки таму.
А и со Санчез и Окс ипак 5-6 место не ни бегаше да сме реални.
Мислам и дека не се проблемите само мотивациски, туку мислам дека повеќе се формациски. Дали играме 3-4-3 или 4-4-2 последниве години многу мртов фудбал играме, ептен на теорија заснован, со повремени блесоци.

Понудата е само Стерлинг и пари. Се сомневам дека би го дале Агуеро, иако, не се мирисаат со Пеп.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom