Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

[DOUBLEPOST=1503661396][/DOUBLEPOST]
Белград или Келн, тоа се тие градови
До Келн има директен ВизЕр
Дајте инфо за карти шо како ?
Не, сакам у недела да се зачленам ако најдам време.Абе да им ебам циганскиот тертип на влечење... али ајде bittersweet блиску е[DOUBLEPOST=1503661396][/DOUBLEPOST]
Член си на официјален фан клуб?
Не, сакам у недела да се зачленам ако најдам време.
Ако не си член не може да земеш карти како неутралец ?
Затоа и Келн е како опција, е сеа поскапо ќе биде у Келн ама ваљда полесно ќе може да се најдат карти.Што знам , вака е многу полесно се зависи од бројот на карти што ќе бидат пуштени за фановите на Арсенал. А ко неутралец вајда ќе може преку нет. само датите да излезат.[DOUBLEPOST=1503662344][/DOUBLEPOST]Башка што и у Србија се игра па срби,хрвати,босанци се тоа ќе сака да иде. Ќе биде тешко. :/[DOUBLEPOST=1503662462][/DOUBLEPOST]Прегледај го приврзокот 176208
За летови, ги проверив сите датуми сеа на ВизЕр, освен за 14ти шо е малце над 100 евра повратна, за другите датуми се движи од 4000-5000 денари повратна карта, со тоа шо за еден од датумите (не ми текнува кој) повратна беше 2.500 денариЗависи со обврски на факс како ќе сум ако ми се погодат датите да се прават договори, со време да се купуваат карти , резервираат летови оти и јас сум за Келн[DOUBLEPOST=1503662948][/DOUBLEPOST]Btw ај мршников нека лета од тимот одма!
Прегледај го приврзокот 176209

Немам ништо против со парите да се земе Дракслер. Win win ситуација.Зависи со обврски на факс како ќе сум ако ми се погодат датите да се прават договори, со време да се купуваат карти , резервираат летови оти и јас сум за Келн[DOUBLEPOST=1503662948][/DOUBLEPOST]Btw ај мршников нека лета од тимот одма!
Прегледај го приврзокот 176209