Dr.House
Аудиофил
- Член од
- 18 февруари 2010
- Мислења
- 2.549
- Поени од реакции
- 3.847
Не знам кој ред од претходниот пост за докажаните и не докажаните играчи не го разбра, да се објасниме. Дибала и Лукаку имале 2цата по 20 години и биле недокажани кога направиле трансфер така да дај друг пример. А тоа да ми продаваш муда за бубрези дека ти си сакал да освоиме ПЛ и затоа си толку критичен на друг пишувај му го. Место да се израдуваш за ветувачки промени кењаш цело време. Не може цело време да не ти ваља нешто, до тебе е ондак. Околу троифеите што ги спомнуваш, Арсенал има во последниве 4 години 3 троифеи или што би броеле glory haunter-ите 6 троифеи со community shield. Јебеш га секоја лига има место за само 1 шампион, секоја година се стремиме да идеме натака, чекор по чекор.Дека беше брука Лестер да земе титула беше, ама се знаеше дека тоа е One season wonder. Да бидеме реални годинава стварите се наклонети кон нас во споредба со претходните години(не играме Лига Шампиони, имаме нов одличен напаѓач,формација која очигледно ни легна, другиве тимови освен Јунајтед не се засилија нешто значајно) која треба да ја искористиме. Ти пак гледаш песимистички. Да добиеш втора награда на лото нема да се радуваш што си добил туку ќе збориш како 1ва и 2ра награда се многу разлика, таков си. Крај краева ако не ти одговара тоа што гледаш не гледај. Ќе ти пренесеме ние што се десило на утакмица ама сигурен сум дека пред утакмица уште ќе знаеш колку сме изгубиле.Не знам, еве пример Дибала. Ако можеше Евертон да го земе Лукаку зошто ние да не би можеле да земеме апгрејд на Жиру цели 5 сезони ?
И не викам ние да сме го земеле Лукаку туку дека како што можат други тимови да пазарат, можеме и ние.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk