Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Многу сме негативни за оваа ситуација и со право,со оглед на искуството што го имаме од исти вакви ситуации.
Да се надеваме на едно позитивно сценарио,а тоа е дека сака да издејствува енормна плата,која Арсенал ќе му ја овозможи,а овој ќе може 215 Токопиљи да рани.:icon_mrgr:
Стварно не знам што да мислам за ситуацијава,но Арсенал мора да покаже заби и доколку сака да си оди,да го задржаат,макар тоа значело да си оди наредно лето без ниедна фунта.

Се согласувам. Кај вас не знам колку годишно ќе зема доколку потпише нов договор, но ако замине во Баерн, тогаш искрено само поради амбициите бидејќи не верувам повеќе од 15 мил.евра да му понудат Баерн. Не дека се малку пари тоа, но во Сити ништо чудно 18-20 мил.евра годишно да зема.
Се шпекулира дека Арсенал му има понудено 280-300 илјади фунти неделно.

За Алексис кажа ќе се дознае по Конфедерацискиов куп,иначе стариов ако ги доведе Марез,Лаказет и ги задржи Алексис и Озил ќе имаме многу компетентен тим.
Лаказет
Алексис-Озил-Марез
нападов ќе ме бендиса,одбраната со Монреал(Колашинац),Кошчелни,Белерин,Мустафи и Чех на гол .... средината со џака и останата багра...
Доколку испадне вака првпат да бендисам склопена екипа во некоја сезона,секоја нешто ни фалело....

Мислам дека ќе се пазареме и играч од средината, по можност некој поподвижен со фудбалски мозок :D
Овој Олас бадијала ја стегаше работата доста ефтино ни го продаде Лака

Realno za najdobriot strelec ili uvek megu top 3 poslednite 4 godini i ne se mnogu pari 45 milki so ogled na deneshen transfer pazar.

Ако се паметни можат да го пазарт Себаљос од Бетис, доста добро се покажа за Шпанија у21, чиста замена за Казорла, освен ако Венгер смета на Вилшер.

Ако доаѓа Марез тоа ќе биде заради Окс кој најверојатно ќе фати правец Ливерпул. ББЦ пишаа за Санчез дека не сме планирале да го даваме на конкуренти, што значи или останува или Баерн нова дестинација.

Баерн имаше прес на кој Ули кажа дека нема теорија да дадат 50 милиони за играч кој има 29 години. Мада има година помалце од тоа што тој го кажа и дека политиката на клубот е купување на млади надежни фудбалери од 20-22 години, но тоа може и да биде „фол“ за да се сврти топката кај нас. Реално, на Баерн М баш му треба играч како Санчез за замена директна за РИбери и тоа класа повисока од него. Ако веќе си оди Санчез, Орнстин напиша дека порадо би заминал сега, на лето и да се заработи на него и да се купи замена од колку на лето.

Но по се излгеда Санчез ќе остани кај нас, и мислам МИСЛАМ дека ќе потпиши нов договор со Арсенал. И тој и Озил.

Баерн имаше прес на кој Ули кажа дека нема теорија да дадат 50 милиони за играч кој има 29 години. Мада има година помалце од тоа што тој го кажа и дека политиката на клубот е купување на млади надежни фудбалери од 20-22 години, но тоа може и да биде „фол“ за да се сврти топката кај нас. Реално, на Баерн М баш му треба играч како Санчез за замена директна за РИбери и тоа класа повисока од него. Ако веќе си оди Санчез, Орнстин напиша дека порадо би заминал сега, на лето и да се заработи на него и да се купи замена од колку на лето.

Но по се излгеда Санчез ќе остани кај нас, и мислам МИСЛАМ дека ќе потпиши нов договор со Арсенал. И тој и Озил.
Reche deka nema da davat 100 miljoni za igrach koj ima 29 godini (neznaci deka misli konkretno na Sanchez), inache smeshen si so komentarov "Sanchez pogolem za klasa od Ribery"..:ROFLMAO: Mozhda Ribery ima 34 godini i ne igra kako na 28-29, ama klasata kaj nego ostanuva vecna, na 34 godini beshe najbrz fudbaler na Baern za 2016/17 godina zad Coman, nastrana tehnika, dribling.. smeshno e da go sporedish so Sanchez..

Уште ме чуди како не сме поврзани со детето, страшен талент. Јас би инвестирал во ваков играч.

А со Жиру шо праиме шо се курчи и мисли дека е Суарез па нејќе да се бори за место у тимот ?

А со Жиру шо праиме шо се курчи и мисли дека е Суарез па нејќе да се бори за место у тимот ?
Па со оглед дека за една година е светското сигурно проценил дека како стартер во друг тим имат поголеми шанси да се изборит за настап. И плус последно светско ќе е на кое би играл со оглед на годините кои ги имат.

Па со оглед дека за една година е светското сигурно проценил дека како стартер во друг тим имат поголеми шанси да се изборит за настап. И плус последно светско ќе е на кое би играл со оглед на годините кои ги имат.
Убо тоа, ама нека се покаже дека го бива па нека биде стартер...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom