Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
BBC Sport's David Ornstein says there's nothing in the stories linking Arsenal to an £87m bid for Kylian Mbappe.

Епа да се вратиме во реалноста,ако уопште некој поверува.:)

Треба да си луд да не го посакуваш Мбапе во тимот, не вреди 100 милиони (ниту еден играч не вреди 100 милиони освен можеби Меси/Роналдо)...
Муaбетoт беше дaли би гo избрaл Мбaпе местo Алексис,a не дaли гo сaкaм Мбaпе у тим.
Акo oстaнувa Алексис и фукнеме 100 милиoни зa Мбaпе,штo дa не,aмa aкo требa дa избирaм меѓу oвие двaјцa би гo избрaл Алексис any time.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Screenshot_20170602-185104.png
@Ashburton Grove сепак видеќемо:D Но и покрај се не ми се верува..
Бернардо Силва во интервју рекол дека и самиот Мбапе не знаел дали сака да остане или да замине.

Шо мислете, дали е подобро да се продаде Алексис доколку не потпише нов договор со Арсенал и тие пари веднаш да се инвестираат во негова замена, пример Бејл(wishful) :D
Вака наредната на фри ептен ризично ми делува може да потпише за Премиерлигашки ривал ...
Ова ако е точно ......

Абе ме заболе за наредна моментално. Гледај ваа сезона да е у Арсенал :D

Olivier Giroud becomes the first player to score a hat-trick for France in 17 years. Шо е воа бе ајдеее

A Војче колку само се радуваше кога го купија Чех и сакаше да му биде ментор. На крај стариот буквално го шутна за овој да бидне на врвот во Серија А во конкуренција со Буфон. Битно Оспина го чуваме, он не пуши цигари после лоша утакмица.

Најверојатно смета на Мартинез во иднина, затоа не сака да го задржи Војче.

А Илиев кај е?

А Илиев кај е?
На бавча :D

Ептен мизерна ќе е одлуката да се продаде Војче посебно за оваа никаква сума ... Не ми е јасно зашо играчите си ги даваме толку ефтино ... Ако за некој Едерсон може да плати Сити 50м евра, Војче минимум 30м треба да му извадиме ...

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom