Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
C9ohMDXXoAAv14e.jpg

Ауу, формацијава.

Рано му текна Венгер да менува, ептен рано.

Касно е стари, требаше уште првите лоши натпревари во низа да се направи некаква промена.

Ова циркус ќе биде :vozbud: Реков не гледам до крај на сезона,овој пат ќе си стојам на зборот,Алавес-Виљареал ќе гледам...очекувам извештај после утакмица. П.с. ептен ми е мило Холдинг што ќе игра,у било кој момент Холдинг>Габриел.. (вечер ќе ја посере увелико,чисто за да ме демантира,ама ајде)

Имaм некoј чуден oсеќaј декa ќе ремизирaме. Ризичнa ми е пoстaвaвa,3цa нaзaд oд кoи едниoт Хoлдинг кoј јес дa дoбрo се пoкaжa нa некoи утaкмици aмa ипaк немa искуствo,a другиoт е Гaбриел шo трчa кo мувa без глaвa.
У срединa Мoнреaл ?!
Знaм декa Мoнреaл ќе биде сo дефaнзивни зaдaчи a не бaш средњaк,aмa ипaк...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Чекајте прво да ја видиме поставеноста на терен,оставете што пишува.Не ми се допаѓа формацијата,но ми се допаѓа што покажува некакви знаци на живот Венгер.Ваквите знаци требаше порано да ги покаже,но ајде тоа е.

Сепак ќе биде

Габлиел Кош Холдинг Монреал

ремзи Џака
Окс Озил Санчез
Жиру

Може да е и чиста манипулација за фудбалските необразовани фанови на Арсенал да си помислат дека еве нешто тргнува на добро од тој апсект да Венгер менува нешто во својата работа. Како и да е ќе дознаеме за неколку минути што и како.[DOUBLEPOST=1492455367][/DOUBLEPOST]

Против најлошиот тим у ПЛ сезонава водиме само 1-0, искрено ја бар не сум задоволен...
Едино Окс игра со желба да направи нешто, никој друг не покажува жестина.

На 6 кола пред крајот му текна формација да смени, да проба нешто ново.:vozbud:

Добро бе мајка му, што треба да се случи за педеров судија да свирне пенал, искрено најтапа судење има во Англија, катастрофа се!!!!!!
Жиру онака го гушкаат, го тегнат......

Добро е, 3ка назад е стварно,не сме до толку вмро.

Прaви измени бе кoпитo еднo стaрo !

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom