Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам дека ќе тепа Сити денеска. Не сте во форма, а и ми делува дека и фудбалерите не го даваат својот максимум пред се заради Венгер. Имате многу подобар тим и играчи од играта која ја прикажуваат. Плус денеска сте и без Чех помеѓу стативите ќе фали и тоа како против екипа како што е Сити.
Хаха ок ме заеба. Колку си плиток момак за Оспина го пишав тоа пред мечот, секако дека бранеше одлично денеска, но очекував, а и вие исто дека ни малку не го има квалитетот и класата што ја има Чех да не се правиме мутави.Подобро да не правеше измени, никаков удел на резервиве што влегоа, поготово Жиру.
Иначе тотално разочаран од Белерин, Монреал најсолиден во одбраната.
Да не беше Оспина денес ан голот повеќе ќе примевме. Се надевам си ги играл Сити на спортска и те заебаа![]()
Хаха ок ме заеба. Колку си плиток момак за Оспина го пишав тоа пред мечот, секако дека бранеше одлично денеска, но очекував, а и вие исто дека ни малку не го има квалитетот и класата што ја има Чех да не се правиме мутави.
А за тоа дека Сити во офанзива е страшен и поквалитетен и тоа како е и самите видовте денеска, а тука пцуевте и кукавте по вашата ''слаба'' одбрана па натпреварот откако заврши нерешено излезе дупка и нешто тука глумиш манга.![]()