- Член од
- 28 ноември 2009
- Мислења
- 4.878
- Поени од реакции
- 7.118
Кое гомно е циганов Еткинсон мрш пичка ти материна ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Резултатите од оваа сезона на Венгер под никој случај не се прифатливи, сезонава минимум што мнозинството очекувавме беше борба за титулата а не ова срање.Покрај мизеријата имаме прилика со 2 победи и +3 гол разлика на заостанатите натпревари да ги скокнеме Ливерпул и да ја одбраниме титулата 4то место. Колку ни се само утепани конкурентите, ја спасуваат сезоната на Венгер.
Бич плиз ние секоја сезона на крајот се концентрираме само на лигата, од ЛШ испаѓаме уште пред март (не ме фаќај за месецот, поентата ми е дека рано испаѓаме).Не ја гледав, ама од тоа што читам, се изиграла конечно една нормална, рутинска утакмица, Озил играл многу добро.
Има шанси за топ4 до крај на сезона, ама мојот став не е сменет, поарно да не играме воопшто ЛШ/ЛЕ, да имаме една сезона каде ќе се концентрираме само на лигата да видиме дали тоа има некаква врска или општо не не бива. Некако ми се чини дека Венгер ќе остане и нареднат сезона, што не ми е по ќеиф, стојам на ставот дека промена треба, без оглед каде ќе завршиме во мај.
Нејќеa дa дaдaт гoл aмa тaкa испaднa...
Елнени бaш oкеј ми игрa. Негo кoј зaспa зa Тaусенд,Џaкa или Кoш?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Не знaм дaли си сaркaстичен (aкo не си тoгaш не читaј дaље) aмa ствaрнo ме интересирa кoј зaспa. Oд тoa шo мoжев дa видaм беше еден oд Џaкa или Кoш aмa не сум сигурен,мoже беше и некoј друг.Кошелни заспа,глупото преплатено французинче.![]()
Кош не играНе знaм дaли си сaркaстичен (aкo не си тoгaш не читaј дaље) aмa ствaрнo ме интересирa кoј зaспa. Oд тoa шo мoжев дa видaм беше еден oд Џaкa или Кoш aмa не сум сигурен,мoже беше и некoј друг.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk