Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се навежбал на клупата

Шо има веза кај играл, секако е новиот Ешли Кол.Овој новиов веројатно во пониска лига од Бамбер Бриџ играл
Намести како не наместил. Тоа со грб што се скри од топка ли е местење? Наместо да ја забоди во гол се скри да го удари во грб со надеж дека ќе стигне до Алексис. Или местење беше тоа кон Перез кога ја удри без никаква идеја топката па среќа Перез истрча и одлично шутна. Битно асистенции му ги бројат, ама ако озбилно тоа го сметате за местење голови ондак стварно сме паднале многу со критериумите. Тоа што 85 минути ни коментаторите не го спомнаа не е битно.Жиру даде гол и намести два и пак нечини![]()
Не заебавај си ги има Жиру тие one touch pass у гужвата у 16ник.Намести како не наместил. Тоа со грб што се скри од топка ли е местење? Наместо да ја забоди во гол се скри да го удари во грб со надеж дека ќе стигне до Алексис. Или местење беше тоа кон Перез кога ја удри без никаква идеја топката па среќа Перез истрча и одлично шутна. Битно асистенции му ги бројат, ама ако озбилно тоа го сметате за местење голови ондак стварно сме паднале многу со критериумите. Тоа што 85 минути ни коментаторите не го спомнаа не е битно.