Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Што ќе ти смене дали сме победиле 0-6 или 1-2? Не ли е ова куп? Дали ако го освоиме купот ќе се радуваш на титулата каде овој гол бил еден од клучните?Исто и ја на вашиот...
Против тим што видов дека бил 11ти у чемпионшип даваме гол у 89та минута и паѓаме у несвест од возбуда. Со борнмут израмнуваме и после бришеме тастатурите за да не се лепат....
Чиниш дал гол у финале на ЛШ против Реал, а не против факинг Прeстон у 89та минута за поминување у 3та фаза на ФА Куп (или која и да е, небитно).
Да игравме против јак тим, па да речев браво, ама против Прeстон... јок.
Кој се радува на фа куп веќе? Дај не ме јебете, до тоа ли ниво сме паднати на фа куп да се ситиме и да се радуваме?
И што ако дал гол Жиру кога цела утакмица го немаше? Што ако дал гол со Брнмут кога цела утакмица ко со црвен бевме? Ебате напаѓачот класен што не знае што да прави со топка сам пред голман. Нека види Перез што прави и нека учи. Дрво желкосано.
И Перез е добар ама мислам дека само Алексис и можеби Волкот ни имаат донесено повеќе поени сезонава од Жиру. Против Јунајтед хедерот, против Саутемптон изнуди пенал, против ВБА донесе победа во последната минута, против Борнмут бод, еве вечерва не спаси од дополнителен меч. И тоа во секој од овие натпревари сме имале игра рамна на 0, значи од ич ништо Жиру ни има донесено резултат.Остај прославите, мене не ми значат ич. Ми значи кога гледам некој да се труди цела утакмица, а Жиру се труди изгледа да не го спомнат ич цела утакмица.
Ебате Перез асистенции, голови, акции... Не! Жиру бил спасител.