Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
И зашо никаква еуфорија? Пошто не ви се погодени трансферите? Глупости.

Со душа чекав сезонава да почне.[DOUBLEPOST=1471092117][/DOUBLEPOST]

Ако си бил лани во лигата автоматски ќе бидеш и оваа сезона, барем јас колку што знам така е.[DOUBLEPOST=1471092241][/DOUBLEPOST]

Чех
Белерин-Чемберс-Начо-Гибс
Кокелан-Елнени
Ремзи-Санти-Алексис
Тео

Мое мислење за како ќе играме а иначе сакам Ремзи аут, Ивоби по левата страна Тео десно и Алексис напред.
Ne bi sakal da igraat Volkot i Kokelan prva postava. Mora da imame srednjaci sto se dobri so topka posto sigurno ke odi na visok presing Klop. Nema da moze topka da izneseme so Kokelan DM i Teo na krilo.
Dzaka mora da igra, najdobar e so topka od defanzivnite srednjaci sto gi imame a Teo moze vo prv tim samo ako igra spic.

Ne bi sakal da igraat Volkot i Kokelan prva postava. Mora da imame srednjaci sto se dobri so topka posto sigurno ke odi na visok presing Klop. Nema da moze topka da izneseme so Kokelan DM i Teo na krilo.
Dzaka mora da igra, najdobar e so topka od defanzivnite srednjaci sto gi imame a Teo moze vo prv tim samo ako igra spic.

Ама Џака како да не ми е уште уигран како што треба. Кокелан и Елнени супер функционираат некако, секој си ја знае позицијата. Ќе видиме што ќе извади утре стариот, ама баш поради тоа што сака посед/контрола мислам Ремзи ќе игра десно а Тео шпиц.

Ама Џака како да не ми е уште уигран како што треба. Кокелан и Елнени супер функционираат некако, секој си ја знае позицијата. Ќе видиме што ќе извади утре стариот, ама баш поради тоа што сака посед/контрола мислам Ремзи ќе игра десно а Тео шпиц.
I jas mislam deka ke gi igra Kokelan i Elneni centralno a Remzi na krilo. Edinstveno za Volkot ne se slozuvam, mislam deka ke go igra Ivobi na levo krilo a Aleksis ke igra spic.

Ич не ми е гајле кој ќе игра, битно ми е да тепаат.
Успат уште не научивте дека Алексис кога игра шпиц е дрво на дрвата

И зашо никаква еуфорија? Пошто не ви се погодени трансферите? Глупости.
Извини рибo,сaкaш дa кaжеш декa ти си зaдoвoлен вaкa пa ние кao сме прoблемoт?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Извини рибo,сaкaш дa кaжеш декa ти си зaдoвoлен вaкa пa ние кao сме прoблемoт?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Сакам да кажам дека без разлика на трансферите кај мене има еуфорија кога почнува сезоната.

Шест сезони по ред започнуваме со кикс така да нашата сезона стартува најрано од второто коло, но најчесто после трансфер дедлајнот.

A Volkot edno napadjaciste...Ne bese los na prijatelskata protiv Siti Aleksis. Ja bi mu dal prednost pred Teo.

Што мешаш сега баби и жаби, значи кажав за Алексис, Волкот не го ни спомнав.
Ако сакаш да знаеш мое лично мислење за Волкот, тоа е да се продаде и исто го зборувам веќе една година па може и повеќе.

А мојата желба за напаѓач е Акпом, па што сака нека биде. Барем знам дека како таков приодна позиција му е шпиц, а не оти на Венгер тоа му успеало со Анри и ајде крилата напаѓачи ќе ги правиме.

Зашо не прати Арсенал понуда за Мангала кога веќе се мачите на таа позиција?
Сити одма би го пуштил, не е ни 3ти штопер, а плус кога ќе се врати Компани, нема минутка да игра.
Мислам ќе ви биде одлично решение. :)

Десно крило подобро би го играл Окс затоа што на пријателскиве најподготвен ми изгледаше.

Инаку можеби јас би експериментирал вака.

Чех

Белерин Чемберс (кош ако е спремен) Начо Гибс

Елнени Кок

Окс Казорла Ремзи (Ивоби)
Санчез

:icon_lol:

Белерин Чемберс Начо Гибс
Џака Санти
Волкот Ремзи Окс
Санчез

Против екипи што играат висок пресинг треба Казорла да биде ЦМ. Волкот би го играл поради брзината за евентуални контри. Во историјата им правел кошмари на ливерпулци. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom