Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ама Марез го имаше Варди пред него да му реализира и да билда статистика. Се слагам дека е супер играч, дека ќе дава и сам голови и се тоа, не ме сфаќајте погрешно ама напаѓач по вокација > лажни 9ки и Волци во напад :)
Ke ima Marez i vo Arsenal so kogo da igra.:)
I jas sakav da trgnat so site sredstva po Iguain, napagac koj bi mozel da napravi razlika i da go isturka timot do titula. Igrac kako Lakazet i slicni nemu nemozat da imaat takov impakt vrz ekipata, se slozuvam deka timot ke bide podobro balansiran ama pak nema da osvoi titula.

Озил ке играл крило :pos::pos::pos::pos:
што се не ќе изначиташ по фан клубот.[DOUBLEPOST=1470906975][/DOUBLEPOST]Инаку да се надоврзам на Марез. Играчот е ОК ама моментално не ни треба нас на таа позиција кога очајно ни фали шпиц и одбрана.

Нема да се жалам ако го земеме, ама ако останеме само на него мислам дека пак ќе имаме мака. Марез беше навикнат да игра на контри со Варди.
Кај нас ќе има посед од над 60%, нема да ги има истите бројки како лани глава ставам, не само кај нас туку кај и да оди.

Последно уредено:
ke navivam za vas i za Liverpool ovaa sezona od prosta pricina sto sakam da im pokazete na Sity i United deka parite ne igraat fudbaal nego igraat tie 11 dolu na trevnikot ,prirodno lanskata titula vi pripagjase vam se desi site da igraat za leicester samo arsenal da ne e prvak imase duri nekolku kontraverzni sudiski odluki vo klucen momentum vo korist na lester nekoi klubovi mu poklonija bodovi itn (golem del od krivicata e vasa sto ne pobeduvavte na krajot,no vo golema mera pristapot na igra na protivnicite i istite protivnici imaa sosem razlicen pristap koga igraa so lester i koga igraa so vas .sekoja sest na Arsen kolku i da vi e maka sto ne kupuva sto ne trosi sto ne osvojuva jas bi se gordeel ipak zatoa sto ovie se iznafrlaja pari a pak se pozadi nego .

Sky Germany наведува дека Мустафи ги договорил личните услови со Арсенал, се ценка стариот за висината на оштетата, ако го земеме за 20 мил фунти, не е скап.

Цената ќе биде барем 25 мил фунти, се надевам до петок официјализиран за да може со Ливерпул да игра.. Иначе Гризман има нова клаузула, дајте ново дете.

Цената ќе биде барем 25 мил фунти, се надевам до петок официјализиран за да може со Ливерпул да игра.. Иначе Гризман има нова клаузула, дајте ново дете.

Озбилен си дека ќе игра со Ливерпул ако го потпишеме денес/утре со само еден тренинг со тимот?

90% сум сигурен дека Чемберс со Начо ќе играат штопери. Другите 10% се ако се ризикува Кош.

Холдинг за Чемберс е Малдини.

Биелик за Холдинг е Канаваро?

Шала на страна, на Холдинг му е рано да игра сега, посебно против пресингот на Ливерпул и посебно ако игра покрај Начо.
Се виде на пријателските дека ја тупи топката т.е. незнае што да праи со неа. Имаше и по некој кикс.
Има потенцијал ама сезонава освен ако не е ептен морално ќе игра само купови.

Башка незнам зашто Чемберс се хејта, како централен е далеку посолиден отколку како десен бек.

Биелик за Холдинг е Канаваро?

Шала на страна, на Холдинг му е рано да игра сега, посебно против пресингот на Ливерпул и посебно ако игра покрај Начо.
Се виде на пријателските дека ја тупи топката т.е. незнае што да праи со неа. Имаше и по некој кикс.
Има потенцијал ама сезонава освен ако не е ептен морално ќе игра само купови.

Башка незнам зашто Чемберс се хејта, како централен е далеку посолиден отколку како десен бек.

Поима нема како централен бар сега за сега. Прави киксови цело време не знам како не приметуваш.

Вилфред Бони почнаа да го поврзуваат со нас, според мене добар трансфер доколку се оствари. Не ми се верува да бараат премногу пари за него.

Поима нема како централен бар сега за сега. Прави киксови цело време не знам како не приметуваш.

Цел турнир го изигра како централен за англија младите што го освоија летово. Холдинг беше резерва.

Башка види статистика за Холдинг од лани пасови комплетирани, дуели добиени и остали срања.

Не е спремен уште за со Ливерпул.

Ми се сере од овој амден, демек нешто инсајдерски информации.

И незнам зашто се потресува некој за Озил/Санчез.
Не одат нигде, само мора да се собираат кликови сајтовите и затоа излагат со такви шпекулации.

Ова со Мустафи е повеќе од шпекулација, изгледа стварно го земаме.

Ми се сере од овој амден, демек нешто инсајдерски информации.

И незнам зашто се потресува некој за Озил/Санчез.
Не одат нигде, само мора да се собираат кликови сајтовите и затоа излагат со такви шпекулации.

Ова со Мустафи е повеќе од шпекулација, изгледа стварно го земаме.
Доста луѓе го сметат за прилично веродостоен извор.

Доста луѓе го сметат за прилично веродостоен извор.

Знам, тоа ме нервира уште повеќе. Не е само он има еден куп вакви.

Имаше еден друг пред некоја година ич не ми текнува како му беше твитерот, сите го сметаа за веродостоен, се посра еден трансфер рок кога не погоди ништо и го снема после.

Никој нема инсајдерски информации, никој од овие "блиски до Арсенал".

Ама ако ни ги праат интересно летото :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom