Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Со очекува во наредните неколку денови да се официјализира трансферот на Rob Holding, млад централен дефанзивец од Болтон.
Rob Holding: Arsenal bid for Bolton Wanderers defender (BBC)[DOUBLEPOST=1468935557][/DOUBLEPOST]
Со очекува во наредните неколку денови да се официјализира трансферот на Rob Holding, млад централен дефанзивец од Болтон.
Rob Holding: Arsenal bid for Bolton Wanderers defender (BBC)

На денешен ден Јаја Туре играше за Арсенал на пријателска утакмица против Барнет, резултатот заврши 0-0.
CntjSsqWEAAKJok.jpg:large

Лајк ако ви се плаче.:place:

Ма да го потпишевме тогаш сигурно ќе го шитневме за 1-2 години во Барса :D. И дај нека потпишвит шпиц пошо ќе завршам во душевна болница ако стартуваме со Саного, Акпом и Тео против Ливерпул.

Дечково е земен за во иднина, зашто се хејта ваков трансфер?
Сите тимови ги прават овие трансфери.
се хејта затоа што сеуште не сме ни блиску до трансфер таму каде највеќе ни треба

Ама рано е уште е јули, жими курот е уште јули, помина и месецов а ништо, и да земеме некој кога ќе го уклопуваме у тимот, кога ќе тренира кога ќе биде спремен, првите три утакмици ни се Лестер, Ливерпул и Челзи, уште од старт може со убав дефицит да ја стартуваме сезоната.

се хејта затоа што сеуште не сме ни блиску до трансфер таму каде највеќе ни треба

јеп сфаќам ама дечково не е уопште крив. Ќе остане тука за во иднина за кој и да биде после Венгер.

Фалат главните трансфери кај нас...

Ние 10 гoдини купувaме зa иднинaтa,aмa никaкo дa ни дoјде тaa иднинa мaјку му стaрa...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Све дур ви Венгер експертот за губење тренер нема да просперирате нити асален играч да купите проба он две лета почна да троши Озил Жиру Велбек Дебуши Санчез и пак џабе пак 4то место.После тоа си помисли ај нема да трошам исто ми се фаќа ќе имам оправдување барем за слабите резултати.Во Венгер ви е проблемот

Све дур ви Венгер експертот за губење тренер нема да просперирате нити асален играч да купите проба он две лета почна да троши Озил Жиру Велбек Дебуши Санчез и пак џабе пак 4то место.После тоа си помисли ај нема да трошам исто ми се фаќа ќе имам оправдување барем за слабите резултати.Во Венгер ви е проблемот
Грешка си.

Следам Премиер од 1996 ти ми викаш мал си хехехе,ако нека ви остане Венгер тренер и до 2030 што е до мене супер би било секоја година пак разочарани ќе бидете јас само реалноста ти ја кажувам Венгер е излитен тренер тврдоглав неприспособлив на новиве фудбалски текови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom