Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Нека фукнат 60 и нека земат друг,многу поквалитетен.

Ако лупнеш пари не значи дека ќе земеш квалитет.
Кој би го земале за 60 милиони ?
Види ја го сакам Мората како игра уште одамна ама не мора баш него да го зееме. Ја се согласувам со било кој квалитетен напаѓач, па макар и 200 милиони да платиме само за еден играч. Преку тасета ми е од ценкање ко оноа со 40.000.001 фунта за Суарез. Алоооо 40.000.001 !

Е сеа ја не ги следам нешто многу шпекулацииве и не знам за кој друг напаѓач збориш, ама знам у темава се спомна Игуаин. Е сеа ако треба да бирам меѓу Игуаин и Мората сигурно би го избрал Мората.[DOUBLEPOST=1463846834][/DOUBLEPOST]

Ја баш сум за 40 или 50 милиони да дадеме за Мората. Многу светла перспектива има, иако млад, до некаде и докажан и има мнооооогу за напредок. Коа може еден Стерлинг да е 50 милки, оти да не и Мората. Јас сум убеден дека Мората 100% ќе се вклопи во Арсенал и тој ќе биде тој напаѓач кој го бараме со +35 гола во сезона.

Ако има трунка вистина во овие шпекулации, навивам за Мората. Оддамна ми беше желба.

Тео Пирес >>> Тео Волкот.

Со врски, хехехехе

Абе шo пoбрзo некa се пaзaри Мoрaтa :D

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Абе шo пoбрзo некa се пaзaри Мoрaтa :D

Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Лани 8 гола,оваа 7 у лига.

Ибрата,Обамејанг,Бензема,Лаказет,Игуаин. Е вакво нешто да се пазари. Па и Икарди. Сите овие пред Мората.
Е сега друга работа е достапноста на овие и што наумил Венгер. :D

Овде се кажува многу убаво...читај посебно вториот пасус

Ci7HHkWWEAAuJbO.jpg:large

Лани 8 гола,оваа 7 у лига.

Ибрата,Обамејанг,Бензема,Лаказет,Игуаин. Е вакво нешто да се пазари. Па и Икарди. Сите овие пред Мората.
Е сега друга работа е достапноста на овие и што наумил Венгер. :D

Овде се кажува многу убаво...читај посебно вториот пасус

Ci7HHkWWEAAuJbO.jpg:large
Игуаин од коа отиде у Наполи го неам глеано, и иако оваа сезона ако не се лажам најдобар стрелец беше во Серија А, пак би сакал да дојде Мората место него, ако секако изборот е меѓу нив двајца. Се согласувам со тој вториот дел на сликата, ама Мората е подолгорочно решение според мене.
За другиве шо ги спомна, освен за Лаказет, и ја сум да се донесат пред Мората.
За Лаказет не сум да се донесе пред Мората зошто Лаказет е далеку поголем ризик од Мората, башка Лаказет е уште недокажан у споредба со Мората.

Ова на срч на твитер „Арсенал Мората“ прво излегува. Ја одма би го пазарил, макар бил е 100 милиона. Осеќам дека ќе биде врвен фудбалер кај нас. И Бејл беше коцка, со една сезона у Спарс за 100 милки, па со неговите голови им донесе директни титули на Реал. Ако сакаме успех, веднаш, мора да се вложи во тимот, макар и во Мората. Има да, подобри опции од него, но јас пред сите горенаведени од Факе би го зел опет Мората. Не знам, мсиалм дека детето ќе го има онај сенс во Арсенал и ќе го биде.

Игуаин од коа отиде у Наполи го неам глеано, и иако оваа сезона ако не се лажам најдобар стрелец беше во Серија А, пак би сакал да дојде Мората место него, ако секако изборот е меѓу нив двајца. Се согласувам со тој вториот дел на сликата, ама Мората е подолгорочно решение според мене.
За другиве шо ги спомна, освен за Лаказет, и ја сум да се донесат пред Мората.
За Лаказет не сум да се донесе пред Мората зошто Лаказет е далеку поголем ризик од Мората, башка Лаказет е уште недокажан у споредба со Мората.

Значи како и да е се согласи дека има многу подобри опции за у напад.И мислам дека е доста се да се гледа доглорочно.Хакава е трансфер на долгорочен план.Се трансфери на долгорочен план и затоа титула кур.Силна понуда за овие и лакше се дише. За Лаказет нејкам да навлегувам подлабоко :D

Ова на срч на твитер „Арсенал Мората“ прво излегува. Ја одма би го пазарил, макар бил е 100 милиона. Осеќам дека ќе биде врвен фудбалер кај нас. И Бејл беше коцка, со една сезона у Спарс за 100 милки, па со неговите голови им донесе директни титули на Реал. Ако сакаме успех, веднаш, мора да се вложи во тимот, макар и во Мората. Има да, подобри опции од него, но јас пред сите горенаведени од Факе би го зел опет Мората. Не знам, мсиалм дека детето ќе го има онај сенс во Арсенал и ќе го биде.

Брат само ти може Бејл и Мората во било кој контекст да ги споредиш.Бејл даде 30 гола за Спарс и беше најдобар играч во Англија.Многу различно од Мората сега.

Значи како и да е се согласи дека има многу подобри опции за у напад.И мислам дека е доста се да се гледа доглорочно.Хакава е трансфер на долгорочен план.Се трансфери на долгорочен план и затоа титула кур.Силна понуда за овие и лакше се дише. За Лаказет нејкам да навлегувам подлабоко :D
Ја уште на почетокот кажав дека иако ми се свиѓа како игра, не го сметам Мората за најдобар. Има многу подобри од него, ама и он не е лош. Брз е, мислам дека има добар финиш, на Јуве против Баерн цела игра им ја носеше и Јуве ги прими головите од коа излезе он, а верувам дека и тоа што имаат заедно со Озил играно ќе биде од корист.
Мада еве пак ќе кажам, ја сум за секоја опција што ќе ни донесе квалитет у нападот, небитно дали е тоа Мората или некој друг.

Брат само ти може Бејл и Мората во било кој контекст да ги споредиш.Бејл даде 30 гола за Спарс и беше најдобар играч во Англија.Многу различно од Мората сега.

Добро бе брат, коа ќе ме разбериш ти мене ? Не е поентата да е Бејл, тоа е само метафора. Било кој сакаш одбери си играч, кој во првата сезона бил најдобар на тимот. Зошто Мората да не биде тоа кај НАС ? Тоа сакам да ти го кажам. А тоа дека имал 7 или 9 гола, е ирелевантно за нас. И Жиру дојде како шампион, и најдобар стрелец во Франција, па кој ќар од него. Не е се до бројките, дечкото има харизма и ти не сакаш тоа да го признаеш, бидејќи си имаш твој фаворит кој сакаш да дојде кај нас, хинт Икарди, Лафазет, оваа Лаказет некој си. Океј. Пеки. Имај си. :)

Мада не мислам дека Мората ќе доаѓа кај нас, уште еднаш да нагласам, ама кога би бирал од напаѓачи кои се достапни, Мората би бил прв.

Прв избор Ибра, втор Мората, трет Игуаин, четврт Гамеиро.

Желба ми се Икарди и Лаказет бе брат,пред Ибра,Обамејанг ,Бензема и ваков Игуаин.:ROFLMAO: Желба твоја е токму Мората.
Кур си сечам ако некој од овој фан клуб му има изгледано повеќе од 5 утакмици на Мората во Серија А.Продорот против Баерн е клучен за твојата желба.
Факт е дека можеме да земеме поквалитетни напаѓачи од Мората и тоа е всушност најбитно за тимот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom