Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Пак со Оливие во нападот...нашиот најдобар стрелец (во хороскоп).

qh14c.gif

6wKut.gif

834.gif

Дечки у шo се клaдиме декa прoтив Сити пaк Жиру ќе биде стaртер?

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Едвај некако се извадија, 3 бода со тееееееееееееееееееееееееешки муки. Срамота е со тим од дното вака да се мачат.
Пер може да се приклучи на екипата за шиткање на лето. Колку досаден фудбал играме тоа е чудо, не знам што се случува со тимов, ремонтче на лето за подобри времиња.

Да изгубевме ќе вриеше форумов од постови, :lut::lut:

Последно уредено:
Озил ако го продужи договорот тоа ќе биде светско чудо, толку е накурчен тоа чудо едно. Гарант сеа и на Жиру му мава чврги во соблекувална, значи нема кој не му се развика на Жиру утакмицава...

Секое коло се чудам како може толку лошо да играме, што се случи, како успеа цела кохезија да ја снема?

Денес цел ден глава ме боли, многу добра одлука донесов што не ја гледав утакмицава, ако ја гледав сто посто во болница на инфузија ќе завршев.

Јaкo ќе биде и Алексис и Oзил дa ни oтидaт, е тек тoгaш имa Венгер дa стaне нaјoмрaзенa личнoст у Арсенaл, дури ни инвинсиблс немa дa гo вaди, не зa другo туку зoштo сезoнaвa е безoбрaзнo тврдoглaв и aрoгaнтен.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Измената си беше на место, не ми е јасно што глуми Алексис.

Зошто била на место ?
Минута 80 и некоја, минимално водство, нормално дека менаџерот ке вади напаѓач за да пушти средњак или дефанзивец. Еден од Жиру и Алексис мораше да биде сменет (Озил евентуално). Најголема шанса за израмнување во последните минути Норич би имале од прекини и корнери, во такви ситуации од голема помош може да биде Жиру а Алексис е безкорисен.

Минута 80 и некоја, минимално водство, нормално дека менаџерот ке вади напаѓач за да пушти средњак или дефанзивец. Еден од Жиру и Алексис мораше да биде сменет (Озил евентуално). Најголема шанса за израмнување во последните минути Норич би имале од прекини и корнери, во такви ситуации од голема помош може да биде Жиру а Алексис е безкорисен.
За мене Жиру не е корисен у никој случај и требаше да биде секако он изваден зошто Алексис е опасен на контри, а тоа верувам дека ќе ни беше од голема помош. Муабетот ми беше дека место Жиру не заслужи да изигра 90 минути и дека требаше он да биде изваден, затоа и те цитирав.
Го почитувам твоево мислење, ама ја мислам малку поинаку :D

Despite playing alongside the likes of Xavi, Iniesta, even Matic.. Fabregas made a shocking announcement when asked who his favourite midfield partner was.

“I had two years playing next to Flamini and he covered me,” Fabregas told the Football Daily. “He covers so much ground.

“If I say Iniesta or Xavi — yeah, it’s fantastic for the eyes but in real football it’s not real for me.

“But if I had to choose one it would have to be between Gilberto Silva and Flamini.”o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O:semolam::semolam::semolam::semolam:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom