T
Todd Solondz
Гостин
Ти ебам Џенкинсонот, го сметав за конкуренција на Белерин он изгубил првотимско место у факинг Вест Хем.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Za crnecot od Dortmund pak ima spekulacii.
Isko bi bil top za na desno krilo kaj nas.
За Иско пишав за на крило да го купиме не за Обамејанг.Обамејанг не е играч за крило, иако во првата година под Клоп играше тука. Сепак е прав шпиц и не за џабе никој повеќе не тагува по Левандовски во Дортмунд.
Е сега која причина има Дортмунд да го даде Обамејанг?
- Зимски трансферпериод е
- Нема замена, односно таа би била екстремно скапа
- Обамејанг има договор до 2020
- Моментално е прв светски стрелец
- Дортмунд сака да обезбеди пласман во ЛШ
- Дортмунд сака да победи ЛЕ
- Дортмунд сака да продолжи со Хумелс, Гиндоган и Мики, а каков сигнал би било да се даде најдобриот играч?
Значи Дортмунд има многу, многу крупни причини да не го даде играчот. А и тој пред малце свесно продолжи во Дортмунд без клаузули и кажа дека во Дортмунд се чувствува дома. Освен многу пари, а под тоа разбирам 80+ ЕУР Венгер и не треба дададе понуда. А ако планира за на крило, најдобро да бара друг играч.
Чарли Адам ?Isco ? Ne ni treba sega. Midfilder ni treba. Klasichen.
Ne citnav dobro za kriloto, moja greskaЗа Иско пишав за на крило да го купиме не за Обамејанг.
Во шпекулациите за Обамејанг не верувам ни 2%. Пишав само затоа што Венгер труби цело време дека ке купува играчи што ке го подобрат тимот а единствената шпекулација што ја имам прочитано која се совпаѓа со она што го збори Венгер е Обамејанг.[DOUBLEPOST=1451852880][/DOUBLEPOST]
Чарли Адам ?
Ни тогаш ни сега нема ништо во порелевантните медиуми така да може и да е новинарска фантазија.Ne citnav dobro za kriloto, moja greska
Wenger go barase Obamejang mislam i letovo znaci go saka, togas nudese 40m EUR a sega se suska nesto za 57m.