Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Нека ни се множат победиве, Озил денес беше неверојатен, али Тео и Лепотанов ептен слаба реализација. Како и да е до утре на врвот!!!

Солидна рутинска победа за да го заборавиме ужасот од пред два дена. А гомнарите изгубија денес од В.Хем, жити победата против нас што ја имаат у последниве 7-8 утакмици, мораа баш некња да играат како дрогирани коњи.

Ако по некоја случајност се изгуби титула поради гол разлика, ќе одам во Лондон и на Жиру и Волкот се по женски список ќе им е.ам.
Па требаше и двајцата да дадат по 2 гола они трупци невидени.

Годинава имаме дадено 33гола. Озил 16-асистенции 3-гола :cuc:[DOUBLEPOST=1451330761][/DOUBLEPOST]Искрено сакам Лестер да тепа, подобро они на +2 отколку сити на -1.

Чемберс изигра сосема солидно на позицијата ДМФ (дури и пријатно ме изненади)

Волкот утна едно 5 добри шанси (до толку броев може и повеќе да беа), мора малку да се концентриа на финишот.

Честитки за Чех, го руши рекордот голман со најмногу клин-шитс. Сега следен за рекорд ни е Озил, штета што денес не го оствари (а требаше).

Чемберс изигра сосема солидно на позицијата ДМФ (дури и пријатно ме изненади)

Волкот утна едно 5 добри шанси (до толку броев може и повеќе да беа), мора малку да се концентриа на финишот.
Му фали агресивност при дуелите и малце е споричок ама мора да се признае прикажа добар перформанс на таа позиција, сепак мора да се појача таа позиција ако сакаме да се бориме до крај за титулата.

9569_10153787144766069_6027768584582643343_n.jpg

Чејмберс дoбрo игрaше aмa не би се летaл дa гo прaвaм првoтимец зoштo кoa дoјде лaни игрaше истo тaкa супер кaкo стoпер пa пoсле некoјa утaкмицa стaнa кaтaстрoфa. Би бил претпaзлив сo негo.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Pokraj Ozil , odlicni bea i Gabriel iskina vo defsnziva, a i Ox koj ako prodolzi so vakvi igri moze povtorno da se vrati vo sostavot, no mora da se podobri vo decision making i zavrsniot pas. Izgleda mu doaga umot i znae ako ne pruzi dobri partii Gibbs ke igra na krilo pred nego.

Не ја гледав утакмицата, ама честитки за победата. Поздрав од врвот:cool:

Оваа сезона волшебните копачки кај Озил. (y)
Многу паметен потег чичо Венгер, многу паметен потег...

:icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom