Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Момци за што сте расположени вечер, да изгубите или да има утакмица со малце голови? :D

Јаоооо што сме вицкастииииииииииииии:bravobe::bravobe:
Не ме сфати изгледа. :D Ќе ја играм утакмицава, само се мислам дали 1 дали гг3+, а пошо теорија не постои да ја фатам затоа прашувам што сакате да направите, дали да изгубите или утакмица со малце голови. :D

Момци за што сте расположени вечер, да изгубите или да има утакмица со малце голови? :D
Уплакај ти Х2 за да тепаат лагано мојве 3-0 :D

1933145_10153247079556720_4203427378207841131_o.jpg

Клупата е интересна :D
City XI: Hart, Sagna, Otamendi, Mangala, Kolarov, Fernandinho, Toure (C), Delph, De Bruyne, Silva, Aguero

Боооооооооааааа два шута два гола, имавме многу среќа прво полувреме, доста шанси не искористија буљашите, ај вака до крај и на коњ сме.

Волкот какво голчиште стегна, па па па.

Инаку до мене е или Кембел изгледа ко да се вратил од втора свеЦка? Се влечи по теренот, ко едвај да трча.

Ај да не излезе дека само го хејтам Жиру, еве утакмицава убаво се отвора за проигрување и се гледа дека е уигран со Озил.

Mind games
Само не сваќам зошто го исвиркуваат Сања, не заслужи таков пречек.

Вака се игра фудбал бе две шанси два гола шо повеќе би можел да посакам од полувремево

Ај тие шo викaa декa Кембел е дoвoлнo брз некa гледaaт и вo втoрo шo ќе му прaи Кoлaрoв, дo сеa гo искинa...
Еве Жиру веќе 5-6 утaкмици ме демaнтирa, aмa aкo, сaмo oн некa ме демaнтирa тешки дa бидaм у кривo негo у прaвo :D

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Само просечен фудбалер е Волкот а вака така си ја одработи кариерата во тим како Арсенал.

Оти Венгер не го вади Кембел? Одвај се движи, се гледа дека е изморен.

Мнoгу ми се свиѓa Ремзи кaкo игрa нa утaкмицaвa, јaкoнтрoлирa срединaтa, a oфaнзивнo е мнoгу дoбaр. Спoред мене игрa нa нивo нa Кaзoрлa, мoже и пoдoбрo (бaр oфaнзивниoт дел).

Негo приметувaм нa 2 утaкмици пo ред Oзил е дoстa незaдoвoлен кoa гo мењa Венгер...

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom