Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Aj нека докажат дека Динамо се криви за допингот и да ни дадат уште 3 бода :angel:

Ја би им дал 3 бода на Баерн одма, да знам дека наредните 5 во ПЛ ќе ги победиме. Мнооооогу побитна е ПЛ од ЛШ, барем во моментов. Аи Венгер тоа го нагласи некни.

Не мора Венгер да нагласува ништо, гледаме дека ЛШ игра со втор состав што е доволен показател што му значи повеќе. Не дека е некое оправдување за поразите ама ако му значеше ЛШ повеќе ќе пуштеше стандарден состав и ќе победеше најмалку една од двете и ќе ризикуваше повреди и сл.
А и во клубот сигурен сум дека нема да му преречат ни збор дури и да бидеме 4-ти во група ако освоиме титула во ПЛ.

А и во клубот сигурен сум дека нема да му преречат ни збор дури и да бидеме 4-ти во група ако освоиме титула во ПЛ.

Никој ништо нема да му каже ,ако освоиме титула.Најголемите гомнојадци ќе му го лижат газот повторно.Тоа е единственото што ќе ме нервира.

Никој ништо нема да му каже ,ако освоиме титула.Најголемите гомнојадци ќе му го лижат газот повторно.Тоа е единственото што ќе ме нервира.

Со оглед на тоа што ти го пишува под аватарот, ти ќе да си еден од нив. :D Иначе не би требало да е некој преголем успех ако освоиш титула со играчи како Озил, Алексис, Ремзи, па и Волкот. Косиелни, Чех и Пер се преискусни, така да, би било изненадување ако со овај тим не биди прв во ПЛ. И очекувањата од наша страна се такви.

Со оглед на тоа што ти го пишува под аватарот, ти ќе да си еден од нив. :D Иначе не би требало да е некој преголем успех ако освоиш титула со играчи како Озил, Алексис, Ремзи, па и Волкот. Косиелни, Чех и Пер се преискусни, така да, би било изненадување ако со овај тим не биди прв во ПЛ. И очекувањата од наша страна се такви.

Се сеќаваш најпрвин што ми пишуваше под аватар?

:zver:
https://www.facebook.com/SPORTbible/videos/1788652727946918/
Дечки полека не летајте после 3утакмици сме имале вакви серии со години па накрај не сме завршувале први.
Вчера ги маавме играчите не биле адекватни за титули а сеа ќе било изненадување ако не сме први, Сити бар на хартија има подобар и поуигран состав.
Само да се живи и здрави играчите поголемиот дел од сезоната може ќе изненадиме на крај, фудбал е сепак.

Па само македонецот може да вика вака. Венгер бил крив оти не купил дмф и напаѓач со што сме немале состав за титула.
Сега па срамно било да не се освои со овој состав.

Чекај, ка ќе се одлуче ќе ни каже. Оти за него и Озил е флоп.

Последно уредено:
Само што го изгледав документарецов за Анри и ми дојде една идеја. Дали сакате да ставаме еднаш неделно торент од некоја arsenal classic утакмица или некој линкови од натпревари да ставаме тука?

Па само македонецот може да вика вака. Венгер бил крив оти не купил дмф и напаѓач со што сме немале состав за титула.
Сега па срамно било да не се освои со овој состав.

Чекај, ка ќе се одлуче ќе ни каже. Оти за него и Озил е флоп.

Нема шо да кажам јас. Нека кажат резултатите. Досегашните резултати реално не се охрабрувачки, години уназад. За Озил најди слободно кажи дека сум рекол дека е флоп некаде. Од моментална слаба форма до флоп има разлика. За тебе Ремзи не беше "флоп" до пред 3 години ? Или Кокелан ? Седи, се стручњаци се.

А чекaј сеa нaеднaш цел фaн клуб oсвен некoи исклучoци мислaт декa Вoлкoт и Жиру ќе не oднесaт дo титулa ?
Пa истите тие штo викaте декa ќе oсвoиме ПЛ дo вчерa сaкaвте дa гo прoдaдеме Вoлкoт зoштo имaл мнoгу лoш финиш и имaл дoбри пaртии сaмo пред прoдoлжувaње нa дoгoвoрoт.

Не е ни битнo кoј штo збoрел, тешки дa oсвoиме ПЛ пa и сите тукa некa биле зa Венгер дa си иде.
Јa уште мислaм декa неaме шaмпиoнски тим. Тoa штo Жиру вчерa дaде гoл не мењa ништo, пaк е кoњ. Вoлкoт oд секoгaш сум гo сaкaл и иaм приметенo декa сеa мaлце пoдoбрo се снaoѓa кaкo цф, влaгa вo шaнси и се е тoa супер aмa ипaк не е клaсa нaпaѓaч кo Агуерo дa речеме.
Oдбрaнaтa сo Мертезaкер е кaтaстрoфa.
Тимoт сеa нaјмнoгу се пoтпирa нa Алексис и нa Oзил. Oзил пoсебнo вчерa беше перфектен, игрaше и oдбрaнa и нaпaд, се.

Пaк ќе кaжaм тешки јa дa сум у грешкa пa у мaј дa слaвиме ПЛ титулa. Пoише ќе ми биде ќеиф дa oсвoиме титулa негo дa се пoкaже декa сум бил у прaвo.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Чекај, дали ти тоа навистина пиша дека би било изненадување ако не освоиме ПЛ сезонава?
Дали мислиш дека го имаме далеку најдобриот состав во лигата моментално?
А чекaј сеa нaеднaш цел фaн клуб oсвен некoи исклучoци мислaт декa Вoлкoт и Жиру ќе не oднесaт дo титулa ?
Пa истите тие штo викaте декa ќе oсвoиме ПЛ дo вчерa сaкaвте дa гo прoдaдеме Вoлкoт зoштo имaл мнoгу лoш финиш и имaл дoбри пaртии сaмo пред прoдoлжувaње нa дoгoвoрoт.

Не е ни битнo кoј штo збoрел, тешки дa oсвoиме ПЛ пa и сите тукa некa биле зa Венгер дa си иде.
Јa уште мислaм декa неaме шaмпиoнски тим. Тoa штo Жиру вчерa дaде гoл не мењa ништo, пaк е кoњ. Вoлкoт oд секoгaш сум гo сaкaл и иaм приметенo декa сеa мaлце пoдoбрo се снaoѓa кaкo цф, влaгa вo шaнси и се е тoa супер aмa ипaк не е клaсa нaпaѓaч кo Агуерo дa речеме.
Oдбрaнaтa сo Мертезaкер е кaтaстрoфa.
Тимoт сеa нaјмнoгу се пoтпирa нa Алексис и нa Oзил. Oзил пoсебнo вчерa беше перфектен, игрaше и oдбрaнa и нaпaд, се.

Пaк ќе кaжaм тешки јa дa сум у грешкa пa у мaј дa слaвиме ПЛ титулa. Пoише ќе ми биде ќеиф дa oсвoиме титулa негo дa се пoкaже декa сум бил у прaвo.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk
И со Мертесакер одбраната ни е единствениот регион каде што сме најдобри во лигата.
Според мене Монреал и Белерин се најдобрите бекови во лигата.

Моментално, играчки да. А и во формата мислам дека нашите се физички најспремни, барем до сега, нормално после 4тото коло, наваму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom