Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ти љубоморам ептен друже. :) Ај сеа раскажи малце подетално шо и како е, а и колегата над мене што те праша исто ме интересира.

Како се снајде за смештај и превоз низ Лондон ?
@Bateman
Смештај имав резевирано во хостел во центар, имаше супер цена, беше многу чист и луѓето беа многу гостопримливи. За превоз користиш oyster cards што се пропусници за јавен превоз, работат како магнетни картици за куцање(како на скијање што ги има оние). Влез на Emirates кошта 20 фунти и со тоа добиваш guided tour како во музеите, добиваш и слушалки. Од таму си диктираш какво сакаш темпо, немаш лимит колку време можеш да бидеш внатре. Има опција да ти ја води турата некоја легенда на арсенал, ама тие коштаат 2-3 пати повеќе, зависи кој те води. Стадионот го гледаш цел, почнувајки од директорската ложа, diamond club, соблекувалните, тунелот низ кој поминуваат, трибините и покрај теренот се симнуваш, можеш да седнеш и на столчето на венгер, едина работа што е off limits е тревата на стадионот. Турата реално трае околу саат-саат ипол, зависи колку ќе се задржуваш на секој пункт, е сега имаш и како опција и додатни ствари да слушаш на тоа wanna be вокменот ако те интересира се(секако нели :D) На крај на турата добиваш бесплатен сертификат дека си бил на турата. Единствена downside е што не можеш да влезеш во trophy room баш, а на camp nou рецимо ги имаш сите трофеи on display. Во продавницата имаш се, од арсенал прибори, пелени, поло маички до дресови, тренерки итн.

@Dr.House , ставај уште слики, не се срами :D, да го разубавиме малку фан клубов (и така во последно време ништо не се дешава) :)

Ова е погледот од Вип ложата :D
20150919_100728.jpg 20150919_100730.jpg 20150919_100732.jpgВо коктел собата се наоѓа златниот ПЛ трофеј од 2003/04 и статуа од Венгер и Беркамп и директно од оваа соба може да се симне кај домашната соблекувална 20150919_101425.jpg 20150919_101507.jpg 20150919_101840.jpg
20150919_101927.jpg 20150919_102005.jpg 20150919_102019.jpg 20150919_102246.jpg 20150919_102339.jpg 20150919_102414.jpg 20150919_102715.jpg 20150919_103431.jpg 20150919_110956.jpg
Иначе сликиве од играчите се наоѓаат во тунелот што води на терен, и се вистинска големина само што ги имаат дигнато малку погоре, да изгледаат повисоко и по страшно :icon_lol:

Attachments

Последно уредено:
Правдата делумно задоволена, ќе се задоволи целосно ако се казни гнивада на подолг период. Поените како и да е не можат да се вратат, барем Мурињо да го гледаме како ја базира играта без Коста.

http://www.bbc.com/sport/0/football...bc_sport&ns_source=facebook&ns_linkname=sport

Сакам Мајк Дин никогаш повеќе да не суди утакмица !
Уште не ми се верува дека за тоа доби директен црвен Габриел...

Море пичка му матер на тоа Коста и на цел Челзи. Од времето на Виали не можам да ги трпам, па откако дојде овој шупакот специјалски се ежам кога им го слушам името. Таков тим не заслужува да игра ни во Лига 1 камо ли во Премиер Лига.

Сакам Мајк Дин никогаш повеќе да не суди утакмица !
Уште не ми се верува дека за тоа доби директен црвен Габриел...
Ako ne se lazam ne bese direkten crven, koga usleto se skackaa so kos im dade na Gabriel i costa zut...

Ako ne se lazam ne bese direkten crven, koga usleto se skackaa so kos im dade na Gabriel i costa zut...
не беше директен, добија двајцата прво жолт па после меѓусебно вреѓање и ваљда шутирање газење на нога доби втор жолт.

не беше директен, добија двајцата прво жолт па после меѓусебно вреѓање и ваљда шутирање газење на нога доби втор жолт.
Директен беше,прво двајцата добија само жолт а после Габриел доби директен црвен,затоа и пред да го поништат црвениот на Габриел казната беше 3 натпревари,со два жолти е само 1 меч суспензија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom