Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ko kje ja vidam klupata sega, mi se plachi, a 90% se zdravi od timot. Mora da kupi ushte barem eden-dvajca igrachi. Napagjach i sreden red. Ochajno ni falat.

Ko kje ja vidam klupata sega, mi se plachi, a 90% se zdravi od timot. Mora da kupi ushte barem eden-dvajca igrachi. Napagjach i sreden red. Ochajno ni falat.

Ти бе со сите ли си? Стај Велбек, стај Санчез, Вилшер, Чемберс, Оспина... па и Фламини. Немаме клупа? Преиспити се.
А треба напаѓач да се купи за прв тим, не за клупа.

Чичо да си земе напаѓач нема да е лошо, ова со Волчко лажна деветка или напаѓач, што и да планира да го игра, некако не му иде... Волкот не мрдна од ова магарињава на Челзи

Ти бе со сите ли си? Стај Велбек, стај Санчез, Вилшер, Чемберс, Оспина... па и Фламини. Немаме клупа? Преиспити се.
А треба напаѓач да се купи за прв тим, не за клупа.

Osven Sanchez i Wilshere zhiti se koj drug ? Arteta, Rosicky? Na 4 fronta igrame, ne zaboravaj. Dve povredi i pak idime kako denes. Mora da kupi zamena za Koq i napagach. Flamini zhiti se, hahahahaha. Kje se otrujam.

Chestito prv trofej.

Две сезони по ред, четири трофеи, и тоа двата исти по двапати.
Со Чех на голот се осеќам дупло посигурен за одбраната него да бранеше Оспина, па и Счезни.

Една работа треба да се заклучи од денес, Тео може да игра напаѓач против некои тимови, но само против некои, не против повеќето. Ете го потпиша договор, останува, нека се концентрира како крилен играч, а Жиру е тој што во центарот треба да се бори со уште еден напаѓач за место. А тој уште еден напаѓач мора да се донесе, мислам дека и Венгер мора да го увиди тоа.

Честито новиот трофеј и триумфот против Мурињо на Венгер, да продолжиме вака.

Ништо посебно не беше играта денеска, пасовите денеска под ниво, Озил посебно разочара.
Ама затоа одбраната беше фантастична, Кош мотм.

Прв пат изглеа ќе се согласам со игорче, Озил денес доста лош беше, ич не ме харесваше денес ама битно тепавме :D

Ремзи се подобри у второ. Кош беше одличен исто и Кокелин.

Т.е. од цела одбрана само Начо ми беше несигурен малце.

Хахахахахаха не знам дали гледавте доделувањето на пехарот, али ко Мурињо на сите играчи чекаше да им честита, дојде и чичо на ред али кој игнор му го даде на Мурињо онака.....:kuracc::kuracc::kuracc:

Секоја чест за момциве, добра партија, конечно победа против дебилот Мурињо!!!!:roker::roker::roker::roker:

п.с. Со влегувањето на Жиру многу повеќе шанси креиравме. Чех маестро онака кој филинг е да го имаш на голот, опуштено!!!

Кој на кој му даде игнор ? Го секоја преносот на спортклуб. Дајте гивче некое :D

Хахахахахаха не знам дали гледавте доделувањето на пехарот, али ко Мурињо на сите играчи чекаше да им честита, дојде и чичо на ред али кој игнор му го даде на Мурињо онака.....:kuracc::kuracc::kuracc:

Секоја чест за момциве, добра партија, конечно победа против дебилот Мурињо!!!!:roker::roker::roker::roker:

Не го видов тоа, Венгер го ингорираше него или Мурињо воопшто не сакаше да се поздрави со Венгер?

Прва победа на Венгер против Курињо, нека се множат!
Со среќа нека ни е трофејот!
Честит Илинден!
#MakedonijaObedineta
oliviergiroud500.jpg

Прва победа на Венгер против Курињо, нека се множат!
Со среќа нека ни е трофејот!
Честит Илинден!
#MakedonijaObedineta
oliviergiroud500.jpg
Ќе ја праќаш ти сликава до Курир или ја ? :D

Osven Sanchez i Wilshere zhiti se koj drug ? Arteta, Rosicky? Na 4 fronta igrame, ne zaboravaj. Dve povredi i pak idime kako denes. Mora da kupi zamena za Koq i napagach. Flamini zhiti se, hahahahaha. Kje se otrujam.

Chestito prv trofej.

Ти брат мора да си дибек,извини на вокабуларот. Ти велиш немаме клупа.Имаме и тоа каква.Оспина,Калум,Габриел,Гибс,Вилшер,Артета,Окс/Волкот/Жиру...Ова не е клупа?немаме место за Фламини и Росицки.Исто и за Велбек.
Значи да сумираме,зошто тебе треба да ти се нацрта.Имаме клупа.Ни треба продавање на Фалмини и зимање еден дмф и плус уште еден напаѓач,а напаѓачот е за прв тим.Денес според тебе што немавме клупа беше само ради повредите и тоа што Санчез не е фит.

Не знам стварно што е работата со тебе,ама дефинитивно не си ист од пред две години.Реков и пак ќе кажам,гарант некој друг ти го користи профилот,а ако е друго не коментирам.Секако тука ставам крај на секаква дискусија со тебе.(барем за оваа тема)

И нека ни е честит трофејот.Во Мај уште два,ПЛ и ЛШ. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom