Ko kje ja vidam klupata sega, mi se plachi, a 90% se zdravi od timot. Mora da kupi ushte barem eden-dvajca igrachi. Napagjach i sreden red. Ochajno ni falat.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ko kje ja vidam klupata sega, mi se plachi, a 90% se zdravi od timot. Mora da kupi ushte barem eden-dvajca igrachi. Napagjach i sreden red. Ochajno ni falat.
Ти бе со сите ли си? Стај Велбек, стај Санчез, Вилшер, Чемберс, Оспина... па и Фламини. Немаме клупа? Преиспити се.
А треба напаѓач да се купи за прв тим, не за клупа.
Хахахахахаха не знам дали гледавте доделувањето на пехарот, али ко Мурињо на сите играчи чекаше да им честита, дојде и чичо на ред али кој игнор му го даде на Мурињо онака.....
Секоја чест за момциве, добра партија, конечно победа против дебилот Мурињо!!!!![]()
Ќе ја праќаш ти сликава до Курир или ја ?Прва победа на Венгер против Курињо, нека се множат!
Со среќа нека ни е трофејот!
Честит Илинден!
#MakedonijaObedineta
![]()
Osven Sanchez i Wilshere zhiti se koj drug ? Arteta, Rosicky? Na 4 fronta igrame, ne zaboravaj. Dve povredi i pak idime kako denes. Mora da kupi zamena za Koq i napagach. Flamini zhiti se, hahahahaha. Kje se otrujam.
Chestito prv trofej.