Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
RVK
He added: "Arsene is my football father. He raised me from being a little kid, as a footballer. What he does, for players young and old, is create an environment where you feel the trust like one big family.

"People think there was an argument between us.. On the contrary we always had a lot of respect for each other. We just had some different views at the time and I'm still talking to Arsene regularly now. He is a world class coach and manager and above all, a classy man.

"Trust, respect, that goes two ways. That's what Arsène gives, what Sir Alex gives, that's what the great managers give you..."
RVK???

Играч како Волкот, само е повисок. Замислете
Санчез Аубамејанг Волкот
Озил

Најмалку 20 асистенции по сезона ќе прави Месут.

Не е нешто на газ да падниш, но ако е тој или никој друг, тогаш поарно да го земеме, иако ептен многу пари бараат.

Не знам зошто ама имам некое чувство дека ако не освоиме некоја титула наредниве 2-3 години Алексис ќе не шитне. Играчи кои созревале на Емирати имаат друга психа и голем дел би играле дури и ако цел живот не земат титула во ПЛ, додека играчи ко Алексис сакаат да освојуваат трофеи. Озил е друга прича.

Не знам зошто ама имам некое чувство дека ако не освоиме некоја титула наредниве 2-3 години Алексис ќе не шитне. Играчи кои созревале на Емирати имаат друга психа и голем дел би играле дури и ако цел живот не земат титула во ПЛ, додека играчи ко Алексис сакаат да освојуваат трофеи. Озил е друга прича.
Ti nemat vrska muabetov, ne deka ke ne sitnit Sancez ili ne tuku deka igracive so rasnele na Emirati i Highberi se poinakvi. Rvp, Cesk, Song i mnogu drugi rasteja i gi kalese Wenger pa ne sitnaja... Od ovaj tim edinstveno so ne bi ne sitnal spored mene e Jack. Ali to ne znacit deka ako dojt nekoja megalomanska ponuda od shity, Real, Barsa ili Baern deka nie nemat da go shitnime :D.[DOUBLEPOST=1437329141][/DOUBLEPOST]
Играч како Волкот, само е повисок. Замислете
Санчез Аубамејанг Волкот
Озил

Најмалку 20 асистенции по сезона ќе прави Месут.
Istiov muabet i lani se pravese demek Sancez Walcott i Danny napred i da zbudalit od asistencii Ozil. Spored mene povekje asistencii mozit da imat so nekoj napagjac od tipot na Benz, Higuain, Costa, Ibrahimovci nego so vakvi brzi igraci.

Коста дури и да сака да дојде никогаш не би се вклопил во тимот. Такви играчи ко Коста, Видал, Варгас и сл. се ај да ги наречам диви играчи и не се за во Арсенал. Венгер бара претежно некои техничари што имаат можност да покријат повеќе позиции и можат добро да соработуваат со тимот.

Озил никогаш во Арсенал или било кој друг клуб кој не е Реал нема да ги има бројките од Мадрид.
За да има подобри бројки(асистенции) од сега потребно е да се зема голгетер во права смисла на зборот.Обемејанг е брз,финиш жими куров. Не знам стварно шо чека да загризат за Лаказет,финиш,техника,брзина и игра со две нозе.Што повеќе? Парите што демек ги дават за Обемејанг,5-10 помалку и Лаказет кај нас.

Сериозно Игуаин?
Toa sho beshe fail so penalite ne znacit deka e tezok bot. Deka e mozebi najslab vo tie so gi nabrojav,tocno no zaedno so Benzema kako potencijalni targeti imaat iskustvo(so igranje vo LS,spansko itnt) za razlika na primer od Lakazet koj imat pogolem potencijal, poeftin od dvajcava ali so pomalo iskustvo.

Последно уредено:
Јас си го напрајв тимот на фантази. Доста се трансфери.

Абе овој Абумејанг е тежок зицераш и нема снага за во ПЛ, единствен систем во кој функционира е контра-напаѓачки.Ако го дадат до кај 25м евра арно, за повеќе не вреди.

Nikoj nema namera da go dade.
Ич не ми се свиѓа Аубамејанг, посебно не за волкави пари.
http://www.skysports.com/football/n...nd-warn-arsenal-off-pierre-emerick-aubameyang

Podcenet e igracot izgleda ama veruvaj deka so negoviot stil ekstremno dobro pasuvat vo Arsenal. Sepak ovoj transfer nema da se desi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom