Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Еве како стојат конкурентите со напаѓачите:
Челзи-Диего Коста,Фалкао,Реми
Сити-Агуеро,Бони
Ливерпул-Стариџ,Бентеке,Балотели
Јунајтед-Руни,Чикарито(тука негде со нас)
Ние- :цицки:
Тука некаде се Руни и Жиру.:D[DOUBLEPOST=1437260464][/DOUBLEPOST]На крај у право испадна Анри...пола фан клуб ми рипна кога го поддржав во изјавата.

Веб лек го забораивте

Тука некаде се Руни и Жиру.:D[DOUBLEPOST=1437260464][/DOUBLEPOST]На крај у право испадна Анри...пола фан клуб ми рипна кога го поддржав во изјавата.
Најточно Руни>Жиру, Велбек > Чикарито.
Затоа напишав така.

Стварно мислиш дека Ливерпул имаат подобар напад од нашиот?
Стариџ болница, Бентеке poor man's Жиру, Бало е бетер од Афобе.

Бич плиз
Тaкa aкo глеaме тoгaш цел нaш тим е бoлницa :D

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

#Cazorlaproblems :D

11745961_1039612679384398_6185349440621326191_n.jpg

Да бидеме реални, да не беше Венгер француз сега Жиру ќе го гледавме во некоја рандом француска екипа или пак во ЛЕ. Сите конкуренти се засилуваат со напаѓачи што вредат најмалку 30м,само ние сме со 8 милионско засилување. Неговата резерва е платена повеќе. Немам ништо против него, тоа се неговите можности, но Арсенал заслужува многу подобар напаѓач.

Абе ко можеше Бербатов на два пати да види најдобар стрелец во ПЛ, тогаш секој можи.

Да бидеме реални, да не беше Венгер француз сега Жиру ќе го гледавме во некоја рандом француска екипа или пак во ЛЕ. Сите конкуренти се засилуваат со напаѓачи што вредат најмалку 30м,само ние сме со 8 милионско засилување. Неговата резерва е платена повеќе. Немам ништо против него, тоа се неговите можности, но Арсенал заслужува многу подобар напаѓач.
Го направи Шамак сеа ебате не е до толку лош ... Сепак потребна му е соодветна конкуренција ! Минатата сезона ја видов доста напредок али сепак треба уште еден за да се подели товарот... Цената за којшо е доведен немора да значи нишо ...
Глеам се шпекулира на големо за Обамејанг ала дејлифејл извори сепак
@Igorcemk да каже дали има шанси да го дадат и збор два за неговите напаѓачки способности :D

Го направи Шамак сеа ебате не е до толку лош ... Сепак потребна му е соодветна конкуренција ! Минатата сезона ја видов доста напредок али сепак треба уште еден за да се подели товарот... Цената за којшо е доведен немора да значи нишо ...
Глеам се шпекулира на големо за Обамејанг ала дејлифејл извори сепак
@Igorcemk да каже дали има шанси да го дадат и збор два за неговите напаѓачки способности :D

Najvazen igrac momentalno na Dortmund i edna od facite na timot pokraj Rojs i Hummels. Nema sansi da se dade sega i plus ima uste 3 godini dogovor. Klubot najavi deka saka da mu go prodolzi dogovorot i da mu ja krenat platata posto si zasluzi. Pokraj brzinata ima golgeterski instinkt a i lani pokaza, deka ima dobra tehnika i postojano napreduva. Ima uste mnogu potencijal vo deckoto. Iskreno, ispod 50m EUR ne treba ni da se javat i togas tesko da go dadat.

RVK
He added: "Arsene is my football father. He raised me from being a little kid, as a footballer. What he does, for players young and old, is create an environment where you feel the trust like one big family.

"People think there was an argument between us.. On the contrary we always had a lot of respect for each other. We just had some different views at the time and I'm still talking to Arsene regularly now. He is a world class coach and manager and above all, a classy man.

"Trust, respect, that goes two ways. That's what Arsène gives, what Sir Alex gives, that's what the great managers give you..."

Абе ко можеше Бербатов на два пати да види најдобар стрелец во ПЛ, тогаш секој можи.
Бербатов е одличен финишер, плус имаше јаки крила кои му сервираа шанси, па не мораше да трча многу што му е најголем проблем.

ПС. Нешто како Панчев :D

Абе овој Абумејанг е тежок зицераш и нема снага за во ПЛ, единствен систем во кој функционира е контра-напаѓачки.Ако го дадат до кај 25м евра арно, за повеќе не вреди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom