Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Добро Лампард пеел против нас или било кој друг тим?
Тери пеел ?
Сколс и Гигс пееле за Сити ?

Јас не е дека го мразам Вилшер да не се разбереме погрешно.
Само не е толку добар и јак колку што вие го величите,има техника и потенцијал ама се додека не созрее нема да имаме никаква добивка од него.

Абе летово многу малце фудбалери поврзуваат со нас ?? Изгледа им здосадивме на новинариве?
Се надевам дека Венгер ке ги донесе потребните играчи што ги сака на време за да можат да се прилагодат на тимот до почетокот на сезоната.

Инаку ако дојде Чех кој ке си оди ?
Војчех, 90% не напушта.

Не беше толку лош,направи некои стварно не опростливи грешки ама незнам јас уште верувам дека може да ја врати формата ако се испрати негде на позајмица,ама проблемот е што он нема да се нафати на такво нешто.

Сам си ја уништува кариерата, да беше поозбилен немаше да го бараме Чех. Вака се засилуваме и на голманската позиција и ќе си имаме класа голман. Ќе ни фали уште класа напаѓач.

Сам си ја уништува кариерата, да беше поозбилен немаше да го бараме Чех. Вака се засилуваме и на голманската позиција и ќе си имаме класа голман. Ќе ни фали уште класа напаѓач.
И играч од типот на Кокелин за конкуренција.Ако го остави конкуренција да му е Артета си ебало матер.

Realno ako go lapnime Cech ubav pazar kje naprajme. Klasa golman. A ni treba nekoj stabilen za golmanskata pozicija. Ova godina 5 golmani imavme prijaveno na oficijalni meseci, razlichni. Videte, kako drugite timovi se standardni za taa pozicija. Jas velam, Cech za PL, Ospina za LS. Ili obratno. Seedno mi e.

CHi9HRqWUAAc4I7.jpg

:D:D:D

Lele perverzii se novite maickii od puma papa uste koga pomsilam na cena od 20/30funti :D

Последно уредено:
Не ме аресат искрено да си кажам.

Убав дрес, малце повеќе бело на ракавите и рамената од лани.

Само кеш трансфер, никакви замени како што се шпекулира, додуша може да го земат Саного или Фламини, иначе фак оф.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom