Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Да, но и лани ова време го бараа. Сепак ние ја добивме битката, т.е. самиот Санчез инсистираше кај нас.
Лани друга беше политиката Јуве се ориентираше за Итурбе на крај за Мората и Перејра. Едноставно не беше да биди а додека беше во Италија едноставно Барса понуди договор кој порасна до 42мил нешто што никој немаше да го плати од Серија А. Оваа година имаме многу пари и обрт а клубот не е поќе во минус како до лани, ФФП правилото ни се крена бидејќи немаме долг а обртот порасна до 400мил. Лани ни беше негде 160тина негде (сосе долг деми се одземаат тие) и мораше да се ориентираат кон Мората + Перејра а во меѓувреме нови побогати договори за Видал и Погба.

Нема врска со муабетите магариња, телиња, полжави :D Едноставно Видал не го напушта Јуве за брзо а медиумиве во Англија за безвезни гласини се машини :)

Ако има нешто посериозно за во Италија поврзано со Арсенал ќе ви пишам одма ако сакате :)[DOUBLEPOST=1433896136][/DOUBLEPOST]
Санчез го бараше и Јувентус ако добро памтам.
Ништо не разбираш, треба на фб пак да пишиме едно сат време :D

Лани друга беше политиката Јуве се ориентираше за Итурбе на крај за Мората и Перејра. Едноставно не беше да биди а додека беше во Италија едноставно Барса понуди договор кој порасна до 42мил нешто што никој немаше да го плати од Серија А. Оваа година имаме многу пари и обрт а клубот не е поќе во минус како до лани, ФФП правилото ни се крена бидејќи немаме долг а обртот порасна до 400мил. Лани ни беше негде 160тина негде (сосе долг деми се одземаат тие) и мораше да се ориентираат кон Мората + Перејра а во меѓувреме нови побогати договори за Видал и Погба.

Нема врска со муабетите магариња, телиња, полжави :D Едноставно Видал не го напушта Јуве за брзо а медиумиве во Англија за безвезни гласини се машини :)

Ако има нешто посериозно за во Италија поврзано со Арсенал ќе ви пишам одма ако сакате :)
Сам ја креирав шпекулацијата за да започнам дискусија. (за Видал)
За зал премина во магариња и зебри.

Сам ја креирав шпекулацијата за да започнам дискусија. (за Видал)
Ако бе брат нема везе за то сме тука да си прајме дискусии ти праша само или се пошегува за нешто. Остај ти шо пола форум скока со пиштолот спремен да пука :)

Шубо би изгледало магарче со боја на зебра :love: Moжиме да се спариме ако сакате :D

Ако бе брат нема везе за то сме тука да си прајме дискусии ти праша само или се пошегува за нешто. Остај ти шо пола форум скока со пиштолот спремен да пука :)

Шубо би изгледало магарче со боја на зебра :love: Moжиме да се спариме ако сакате :D
Ние не местиме утакмици. Не си одговараме, поштени сме :D

Ај да ве видам штом толку го сакате Видал,кај ќе игра Видал и дали ни е потребен?

Ozil vo Arsenal, RM osvoija LS
Sanchez vo Arsenal, Barsa osvoija LS
Bas me interesirat koe ke e golemoto zasiluvanje letovo da go uplatam timot od kaj so ke dojt
deka ke osvojt LS :icon_lol:

Ozil vo Arsenal, RM osvoija LS
Sanchez vo Arsenal, Barsa osvoija LS
Bas me interesirat koe ke e golemoto zasiluvanje letovo da go uplatam timot od kaj so ke dojt
deka ke osvojt LS :icon_lol:

Ќе ги продаеме двајцата и ќе освоиме ЛШ :cool:

Нема сериозни шпекулации за ниеден играч досега, така да џабе се нервираме. Ќе излезе на крај нешто неочекувано.

Сaбaјлевo нештo читaм зa Чех, aмa тешкo дa се oствaри

Sent from my LG-D620 using Tapatalk

Мислам дека Мурињо не смета за главен конкурент во ПЛ и дека нема теоретски шанси да го пушти Чех кај нас.

Ја сакам во клубот да дојдат тројца играчи- еден од одбраната, еден од среден ред и еден од нападот. Кои ќе бидат тие, какви позиции ќе играат, нека одлучи Венгер, јас сметам дека толку му треба на клубот за наредната сезона и најбитно малце среќа и минимум повреди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom