Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
@Факе Бензема неможел да дојде до израз од Бејл и Хамес дај бе човек не зафркавај.Овој Бејл ти е најголемото дрво,Хамес годинава отиде во реал.Не знам ти колку го пратиш реал,не дека јас многу гледам ама кога и да ги начекам роналдо и крос им ја движеа цела игра и модрич додека беше здрав.
И уште нешто од кога Бензема може сам да земе да издрибла 2-3 и да ја реши утакмицата.Јас еднаш или два пати го имам видено од кога е во реал.

А за Санчез не ми кажуј оти го имам гледано уште од удинезе,уште тогаш го сакав ама тогаш ние купувавме евтина боранија а барса лупнаа 30м за играч кој имаше играно само во италијанската лига.
Лаказет човеков незнам ни како изгледа за овој неможам да зборувам.

Глорихантер сум чекав да земем па да крекам на форумов :D

Не мислев на тинејџер туку некој што е на 23 до 25 години како што ги земавме Санчез и Озил. Како што рече Факе Лаказет е добар избор. Ако се бира меѓу Бензема или Мартинез,првиот е далеку подобар.
So ova mozam da se slozam.Dodusa jas bi go izbral Benzema od trojcava,igraciste bese vo Lion a i vo reprezentacijata seuste go pokazuva talentot.
Martinez go nemam gledano ama mislam deka ima samo 20 gola dadeno vo portugalska liga a igra vo dominantna ekipa kaj sto ima najmalce po 2-3 sansi na natprevar.Ziru vo Porto bi bil 25+ gola po sezona a nesakam da kupime poslab igrac od toa sto go imame.
Lakazet e fenomenalen na youtube isto kako i Gervinjo i ima dobar skor ama go nemam gledano isto kako i 99% od fanovite sto sakaat da se kupi.Strav mi e da ne e one season wonder.
Ako ne prodavaat Real letovo pak ke ostaneme bez klasa spic.

Кош е реално добар играч, како без партнер (Мертесакер беше ужасен) да играше годинава така да...

11401091_831094373639062_2582469623393826043_n.jpg

smokey smokerson...........

Не ги можам овие двајца.Како некој мали деца се.Нека ги продаде стариот заедно со Подолски,Кембел и останата боранија,нека купи 2ца добри играчи и спремни за наредна година.

Не ги можам овие двајца.Како некој мали деца се.Нека ги продаде стариот заедно со Подолски,Кембел и останата боранија,нека купи 2ца добри играчи и спремни за наредна година.

Па шо напраи Вилшер лошо ?[DOUBLEPOST=1433442256][/DOUBLEPOST]Не ми се верува дека има фанови кои сакаат Вилшер да си оди...

И што ако пуши Војчех? Голман е, не треба да трча по 5 километри. Проблем е ако некој како Вилшер пуши ала Наумче Мојсоски по кутија малборо црвено на едно кафе.

Уште да пушат.У годината 5 пати ќе излезат и 2 пати ќе запалат 3 цигари и голем кур.

До етиката е. Спортски клуб се бори баш против тие работи. Не само што го брукаш клубот и спортот туку и сите кои што придонеле за него. Се ствара лоша слика едноставно. Кога некој ќе ти каже спортист веднаш те асоцира на атлета што не пуши, не пие и не се дрогира. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom