Факе
Highbury–the Home of Football
- Член од
- 6 март 2010
- Мислења
- 9.567
- Поени од реакции
- 10.401
Без нервози
http://www.footballorgin.net/2015/05/fa-cup-2014-2015-arsenals-victory.html
Ќе не отечат сеа со трансфер шпекулации ...
Тука има само 5 минути.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Без нервози
http://www.footballorgin.net/2015/05/fa-cup-2014-2015-arsenals-victory.html
Ќе не отечат сеа со трансфер шпекулации ...

Подобро така, не ни треба 28 годишен напаѓач со 3-4 сезони пред него. Треба да се инвестира во помлад напаѓач што ќе напредува кај нас.Абе нешто муабетите стивнаа за Мартинез,како шо пишуваа у весниците демек на последната утакмица се збогувал со фановите а минатата година изјавил дека е фан на Арсенал. Вчера читам неговиот агент вели дека уште не се знае кај ќе продужи. Јужноамериканците во ПЛ брзо се адаптираат а и овој скроз спротивен не Жиру, може да играат двајцата заедно, we gonna go medieval on them bitches.![]()
Rosický & Arteta have agreed 1-year extensions & will stay with Arsenal next season, Telegraph say.
Diaby to be released by Arsenal. Wenger to listen to offers for Jenkinson, Flamini & Podolski, according to Telegraph
... И он ќе лета.Немој само да ми кажеш дека си озбилен.Агуеро да оди во Реал, Бензема во Арсенал.
Сити видно ослабен, Арсенал видно засилен.
Баш сега треба да се купи готов напаѓач.Што ке ни е некој младинец на кој ке му требаат 3-4 години да стане подобар од Жиру.За тоа време Санти,Кош,Пер,Монреал и уште неколку важни бек ап играчи ке отидат у пензија и пак ке го градиме тимот од ново.Овој состав е зрел за освојување ПЛ само му фали убиствен,класа напаѓач кој мора да го купиме.Подобро така, не ни треба 28 годишен напаѓач со 3-4 сезони пред него. Треба да се инвестира во помлад напаѓач што ќе напредува кај нас.
Немој само да ми кажеш дека си озбилен.
Овој промашува бетер од Жиру,плус во реал се нема изнашутирано многу ако дојде секоја топка на трибина ке ја бараме.
Од напад го сакам Гризман или Левандовски(овој малце потешко).
И класа лев бек ни треба за напад не е толку морална позија сепак има 3-4 што можат добро да ја завршат работата.
Не мислев на тинејџер туку некој што е на 23 до 25 години како што ги земавме Санчез и Озил. Како што рече Факе Лаказет е добар избор. Ако се бира меѓу Бензема или Мартинез,првиот е далеку подобар.Баш сега треба да се купи готов напаѓач.Што ке ни е некој младинец на кој ке му требаат 3-4 години да стане подобар од Жиру.За тоа време Санти,Кош,Пер,Монреал и уште неколку важни бек ап играчи ке отидат у пензија и пак ке го градиме тимот од ново.Овој состав е зрел за освојување ПЛ само му фали убиствен,класа напаѓач кој мора да го купиме.
Нема да купиме ЦФ, го имаме Велбек а.к.а Черниот Анри, летово цело време ќе вежба баланс и финишинг и наредна година сите ќе не изненади со + 20 гола во првенството.

Искрено и верувам во такво чудо. Не е за џабе купен.Нема да купиме ЦФ, го имаме Велбек а.к.а Черниот Анри, летово цело време ќе вежба баланс и финишинг и наредна година сите ќе не изненади со + 20 гола во првенството.