Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе гледа некој денес натпреваров или слабо :X3:

@Arsenal team to play Sunderland: Ospina, Bellerin, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Ramsey, Cazorla, Wilshere, Ozil, Alexis, Giroud

subs: Szczesny, Gabriel, Monreal, Coquelin, Flamini, Rosicky, Walcott
CFd4e9NW0AAFLaH.jpg:large

По исти рецепт на Свонси играат овие. А зошто да не играат, на таков пимплачки фудбал така и ни треба, да се немало ниту еден асален шут...

Коментаторов на СК е поќор и од Цар Едип.

Освен Санти кој знае да шутне понекад немаме шутер, све мутави се врткаат се туткаат.
Алексис мнооооооооооооооогу грешки прави, Ремзи безвезе ран ќут изеде...
Се на се пролив прво полувреме, очекувам подобро второ. Само да им брцнеме едно голче да се отворат малце има да ги напуниме. Него најдобриот стрелец на Сандерленд има 5 гола :pos::lolzz::aplauz:

Подолски за ваквите беше мадафака.

Мене ми изгледа овој натпревар на договорен. И на двете екипи ни одговараше реми. Очекувајте лесна победа против нив во првиот дел од сезоната.

Мизерија.
Нека се оправат побрзо, финалето брзо доаѓа.

Баш сега најдоа да паѓаат у форма две недели пред финаелето у купот. ВБА у последното коло не се бори за ништо , очекувам малце позанимлива утакмица, иако не ме чуди и тогаш да не победиме.

Тапа невидена, али тоа е. Си дојдоа по бод и си земаа. Уште немаме лек за бункерси тимови, ајде нека бидат сега сите драви само за финалето.[DOUBLEPOST=1432155024][/DOUBLEPOST]
Подолски за ваквите беше мадафака.
:pos::pos: Ме изнасмеа, каков Подолски бе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom