Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Абе Тео е лош периодов, се враќа од повреда, се тегне за договор и затоа добива минимална минутажа, ама не избрзувајте. Коа Тео играше како што знае имаше двоцифрена бројка на голови и асистенции. Него и Санчез промаши од 3 метра од гол т.е. шутна директно у Фаб, пичка е?

Ја не би сакал да го дадеме, за замена, за игра против по-отворени тимови e ок.
Ne gi sporeduvaj,edniot e zivotinja a drugiov e uplaseno detence. Baska mekus e Teo da duvne vetre ke se povredi....

Ама не ме разбираш, причините за кои е "пичка" ти се глупи.

Промашил од 2 метри, па во истата акција и Санчез промаши од 2 метри :)

Јас лично не гледам како Тео е крив за поразот вчера...

Ама не ме разбираш, причините за кои е "пичка" ти се глупи.

Промашил од 2 метри, па во истата акција и Санчез промаши од 2 метри :)

Јас лично не гледам како Тео е крив за поразот вчера...
Ne druze ne rekov deka on e esinstveniot krivec za porazot vcera, ali toa deka e pice e fakt,ne deka promasil od 2 metri nego koga vleguva vo igra ama bas nisto ne menja vo igra, nikakov ogan vo nego, moze i samiot si saka da bide prodsden,pa saka da pridonese so negovoto nonsalantno zalaganje. Koga ke mi tekne deka go sporeduvaa so Henry,mi se puka od smea.[DOUBLEPOST=1431414987][/DOUBLEPOST]Inace pripremni naredna sezona protiv Stoke , taman edno predsezonsko tepanje da im udrat.....

Cel tim potfrli vklucitelno i odbranata. Po izleguvanjeto na Coquelin vo 60ta minuta go izgubivme balansot i ne kaznija.

И Џек ја комплицираше, имаше моменти што требаше да шутне а тој да не себичи и обратно. Да имаме трпение со Волкот и Џек, сепак им треба минутажа која воопшто не ја добиваат.
Инаку не памтам кога последен пат примивме гол од контра со Кокелан.

Ако ја гледаше утакмицата вчера не знам дали би ги ставил во исто тавче Џек и Тео за трпението.

Денес му е роденден на нашиот стаклен Јаја Туре. Ајде дај боже годинава да не се повредува толку па да видиме и од него фајде. (y)

Значи најдобри преговарачи сме за продажба на наши играчи.

Почнаа...

11269980_1486569858232135_4685463962219569648_n.jpg

http://www.arsenal.com/news/news-archive/20150511/vitality-player-of-the-season-vote-now
За кого гласавте?

Јас за Кокелан, дефинитивно е откритие на сезоната и да не беше тој сега ќе се мачевме со Ливерпул и Јунајтед за пласман во ЛШ. Што ми е криво сме имале класа ДМ кој бил позајмен во Чемпионшип. Да го имавме уште на стартот на сезоната немаше да им дозволиме на Челзи лесно да ја освојат лигата. Исто и Санчез ја заслужува наградата,но Кокелан беше нонстоп константен без разлика против кого игравме додека Санчез против подобрите екипи се губеше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom