Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Овој Жиру како ни ги сервираше гомната,алал да му е.

Незнам како можеше толку многу да го пцуеме.
Сега баш гледам дека има 8-цели утакмици изиграно и има исто толку голови + има и 2 асистенции.

Е биваше денес да ја пропуштам утакмицава :(
Прва или втора ми е сезонава што не ја гледам и потоп.

Дај кажете ми дали буквално ги доминиравме цел натпревар како што резултатот кажува или брзите голови ги скинаа?

Сеа ќе чекам MOTD :)

Вауууууууууууууу, респект за цел тим :cuc::cuc::cuc:
Голчињата беа маестрални!!!

Имам некој впечаток дека имаат правено анализа на Миљоле зашто сите четири гола ги прими од иста страна, негова десна. Изгледа таа му е понезгодната страна па искористивме максимално.

Е биваше денес да ја пропуштам утакмицава :(
Прва или втора ми е сезонава што не ја гледам и потоп.

Дај кажете ми дали буквално ги доминиравме цел натпревар како што резултатот кажува или брзите голови ги скинаа?

Сеа ќе чекам MOTD :)
Се знаеше уште на стартот дека ќе ги наполниме,со висок пресинг игравме цело време.

Мераци утакмицата.Доминација офанзивно и дефанзивно.Колективна победа,сите си беа на ниво.Би платил за тефтерот со трансфер цели на Венгер за летово.До пред неколку месеци кукавме за напаѓач и ДМ, сега можеби најдобрите поединци ни играат на тие позиции, баш ме интересира кај ке појачува.

ДМ мора да се бара поради конкуренција на Кокелан. Велбек најверојатно ќе си остане на крилната позиција и ќе ротира со Окс. Волкот 90% си оди така што ќе треба барем еден крилен играч да се зима како трета опција. Саного останува како главна конкуренција на Жиру во нападот.

Не знам дали е фотошоп а ако не е на тие што се плашеа дека Бељерин ќе ни го опне ко Фабрегас, повелете:

Зумирајте ја тетоважата :D

B7IaGE1IgAENIC5.jpg

Не знам дали е фотошоп а ако не е на тие што се плашеа дека Бељерин ќе ни го опне ко Фабрегас, повелете:

Зумирајте ја тетоважата :D

B7IaGE1IgAENIC5.jpg

Не забележав ништо...Што е? :)

Сеа претпоставувам пак прв состав ќе си остане Белерин ? Ич не му се погоди сезонава на Дебуш ... :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom