Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Порано ми текнува Флечер против нас по 10/15 прекршоци правеше, судијата абер немаше жолт да му покаже.

Песната што ја слуша Велбс за пат назад до Лондон! :cool:[DOUBLEPOST=1425939939][/DOUBLEPOST]
Детето во Велбек...

11051986_951101274914448_9026178643705784224_n.jpg
Маестрален фотошот :bravobe:

Ви реков јас дека Оливер е добар судија

Оливер толку изгуби контрола над мечот во второ полувреме што од време на време мислев глеам утакмица од Шпанска лига

Што не го пофалете Венгер како ја постави играта и како успеа да мотивира едни Монреал и Велбек да орат по терен,па и да ја решат утакмицата.

Леле ама се нафурав еј, цела утакмица скокам. Вака не ми се направил мерак одамна.

Браво Дени, одличен гол и во одличен момент. Реално мислам дека бевме доста подобри и поконкретни, како што пиша Игор, едноставно не смеевме да промашиме пар шанси со човек повеќе, ама па и ДеГеа октопод.

Полуфиналето колку и да е лесно, Вембли е, и лани драми имавме со Виган чинам. И во финале со Хал имавме заебанции, така да ништо не значи тоа. И нека биде Ливерпул, ќе биде страва меч. Да го дозакопаме Џерард!

Ајде да го повториме ова и во лигата и да им се осветиме барем малку на скапанициве, нека си играат ЛЕ во #SpursDay.

Оливер толку изгуби контрола над мечот во второ полувреме што од време на време мислев глеам утакмица од Шпанска лига
Ја изгуби малку, ама па реално процени и санкционираше блатантни дајвови. Плус два големи тима играат, електрично темпо и таква атмосфера, и многу полоши судења сме гледале.

Белерин кој ѕвер човече, брз и агресивен онаму каде што треба да биде. Го поштеди судијата вечерва иако заслужи втор жолт кога го повлече Јанг. Како и да е, ќе стане ѕвер, можеби најдобар бек у лигата. Само да не стане вечен талент како Окс, Ремзи и Џек.

Белерин кој ѕвер човече, брз и агресивен онаму каде што треба да биде. Го поштеди судијата вечерва иако заслужи втор жолт кога го повлече Јанг. Како и да е, ќе стане ѕвер, можеби најдобар бек у лигата. Само да не стане вечен талент како Окс, Ремзи и Џек.

Поточно да не почне да се повредува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom