Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Мислам дека е трпелив со него и ќе го чува. Цела календарска година отсуствуваше и нема да дозволи да ја обнови повредата. Направи грешка со Вилшер,Дијаби и Ремзи, нема да ја повтори истата со Тео.

Шо знам дали со Дијаби е грешката негова. Дијаби веќе се повредува буквално од лежење.

B_hUMQVUwAEBPEW.png

Дали Афобе можеше да биде Кокелан во нападот?

Дали Афобе можеше да биде Кокелан во нападот?
Им даде 2 на Јунајтед во Лига Купот со Милтон. Не знам колку би бил спремен за Премиер Лига ама во Л1 и Чемпионшип добро се снаоѓа.

Си ветив деκа нема да пишувам до ρеваншот со Монаκо ама не се издρжува за ова денес што следи . Дали κе ги пуκнеме на Олдтρафоρд денесκа ρеален ρезултат гледајќи на нашата и нивната игρа досега би тρебало да извојуваме победа но сепаκ имаме стρав од нив [emoji17] . Највеκе ме плаши Пеρ и Белеρин пρвиов е споρ втоρиот млад неисκусен а тρеба да го дρжи Ди Маρија. [emoji33] ај баρем неκа биде пρецизен Жиρу да не биде само κаκо со Монаκо [emoji24]

Таква нервоза ме јаде уште сега, неќум да мислам до после како ќе ми биде.

Мора денес за мене една сефте победа , за арно за убоо прв натпревар на Арсенал на Скајче џам слика.:vozbud::vozbud::vozbud:
Ќе биде тежок натпревар, али верувам во момциве.

Ај што сите сме нестрпливи, па и у 8:45 ја стаиле o_O

Таман бомбата да ја ислушеме па потоа да ги бомбандираме ѓаволите во Манчестер. Оптимист сум за денес, Венгер сигурно добро го стегнал тимот и ќе оди на одбрана на трофејот. Дисциплината е клучен фактор за денес.

Таман бомбата да ја ислушеме па потоа да ги бомбандираме ѓаволите во Манчестер. Оптимист сум за денес, Венгер сигурно добро го стегнал тимот и ќе оди на одбрана на трофејот. Дисциплината е клучен фактор за денес.
Утре е бомбата мореее :D

Последен пат сме ги тепале у гости септември 2006-та :D Мислам дека имаме добри шанси против овој Јунајтед, настрана статистики од порано.

Милон причини поради кои сакам да победи Арсенал.
Една прчина поради која сакам да изгуби
10421205_1346304132076466_4648980920594064899_n.jpg

Дефинитивно со умирање на овој деген интелегенцијата кај фановите на Арсенал би скокнала за 200%,убеден сум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom