Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Честито победа :)!
Една класа разлика ма да и на Емирати и денес мислам дека со малце среќа можевме до бод ама тоа е :).
Вие сте 3ти на крај, Јунајтед 4ти, ние остануваме. :D
Боље би Ливерпул 4ти, се надевам ке опстанете па наредна со нов стратег повеќе :)
Вреди ли да се симиња утакмицава ги фатив само од 75мин, не ми се арчи нет 100гб сум ограничен ... :sramezliv:

Боље би Ливерпул 4ти, се надевам ке опстанете па наредна со нов стратег повеќе :)
Вреди ли да се симиња утакмицава ги фатив само од 75мин, не ми се арчи нет 100гб сум ограничен ... :sramezliv:
Ako simnuvas vtoro poluvreme samo, prvo ako ti se spie [emoji16]

Од кај ги симнуваш утакмиците ?

Од кај ги симнуваш утакмиците ?
Ретко ептен ретко симнувам али ги има на торент тракерите после ден два
Најарно да ја начекаш на тв, провери тамо на програмата на СК ќе даваат реприза сигурно .

Али и овие копачи биле, само што го видов сандро ми стана јасно уште на почеток дека ќе има тепање. Оној освен да повреди некого незнае друго. Мислам дека треба да ја почне утакмицата од одма со жолт картон.

Ремзи(не нашиот) направи голема грешка кога го замени Сандро со Крањчар. Од таа 55та минута ја добивме средината и почнаа да се редат шанси. Пред тоа немавме ама баш никаква игра.

FORTY INJURIES IN NINE YEARS

Кутриот Дијаби, го држи најнеславниот рекорд во тимот. Венгер изјави месецов ќе одлучи за иднината на Абу. Најверојатно ќе си иде.

Мислам треба да му се продолжи договрот за да добие уште некоја нова повреда и да стане ПЕРФЕКТЕН доктор нема шо нема да знае да излечи, бар Арсенал му помогна у животот Еким да стане.

coquelin-matic_09.jpg

Оваа календарска година е најконстантен играч, заедно со Санти. Сите други се со променлива форма.

Аиии ќе го пропушти мечот со Монако. Толко да се немало среќа со повредите чудо.

Очекувано беше кажа и Венгер 21ден минимум отсуство поради таква повреда ... Али гледајте малце позитивно на ова ќе се набилда на теретана малце иначе воловите од ПЛ :boksix:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom