Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Остај го Кокелан бе стари,остај го нека умре

Шах-мат, Томас Росицки, личеше малце на првиот гол шо го примивме со Монако

На здравје нека ни е, се рехабилитиравме донекаде.

Многу ми е мерак кога тивкиот Озил од никаде ќе наниже две асистенции како денес

Јаки три бода, нека ни се множат. Оспина денес растур напраи, дефинитивно да не беше он денес резултатов понаку ќе изгледаше. Мада и Габриел не беше лош, иако на почеток беше малце миле паника.
Озил го боли тасе , си праи асистенции ко од шала.

Контра аргументи демонстрираше Кокелан за тоа дека пички,плачковци и мрсулковци се сегашниве играчи.

Добар одговор е ова на мечот со Монако. Не сакам да мислам дека не можеме и ништо на реваншот, али сепак, тежок дуел ќе биде тоа. Сега уште среда да ја завршиме работата со веќе второлигашот според мене КПР и задоволен ќе сум. После со Јунајтед е друга приказна.[DOUBLEPOST=1425225924][/DOUBLEPOST]
Контра аргументи демонстрираше Кокелан за тоа дека пички,плачковци и мрсулковци се сегашниве играчи.

Добро, реално освен Кокелан и Вилшир другите се такви. Мада и Кошлиелни е мажиште, каков ќотек има јадено таму на почетокот на кариерата во Арсенал.

Битна победа иако играме лошо у последно време.

Жиру можеше хет трик комотно денес.

Сеа и Сити се достижни веќе на 2ра позиција, ќе биде ептен тесно до крај за второ трето и четврто место.

БТВ Ќе ви се исполни желбата да не игра Жиру сеа у среда

Добар одговор е ова на мечот со Монако. Не сакам да мислам дека не можеме и ништо на реваншот, али сепак, тежок дуел ќе биде тоа. Сега уште среда да ја завршиме работата со веќе второлигашот според мене КПР и задоволен ќе сум. После со Јунајтед е друга приказна.[DOUBLEPOST=1425225924][/DOUBLEPOST]

Добро, реално освен Кокелан и Вилшир другите се такви. Мада и Кошлиелни е мажиште, каков ќотек има јадено таму на почетокот на кариерата во Арсенал.

Sanchez , Chamberlain , Cazorla па и сега Габриел и Бељерин и нив не ги сметам за горенаведените придавки :D

Битна победа иако играме лошо у последно време.

Жиру можеше хет трик комотно денес.

Сеа и Сити се достижни веќе на 2ра позиција, ќе биде ептен тесно до крај за второ трето и четврто место.

БТВ Ќе ви се исполни желбата да не игра Жиру сеа у среда
Се истегна сеа на крај?Незнам до кога ќе утиња чисти шанси...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom