Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ама не значи дека ако не е во форма не го бива,да се продава,да се пцуе и ред други работи.Нема играч кој цела кариера немал падови во форма.Еве чист пример Казорла на почеток го продаваа,а сега дркат на него.
Иначе овој Алжирецов мора да се запре.Партали не прави.Кокелин жалниот кичмата му фати накај Франција во последната шанса што ја имаше.

Мамицата на апсон да му ја ебам, што кур им е.

Факе ама го мрзи Кокелин тоа е чудо едно :pos:

Ама не значи дека ако не е во форма не го бива,да се продава,да се пцуе и ред други работи.Нема играч кој цела кариера немал падови во форма.Еве чист пример Казорла на почеток го продаваа,а сега дркат на него.
Иначе овој Алжирецов мора да се запре.Партали не прави.Кокелин жалниот кичмата му фати накај Франција во последната шанса што ја имаше.

Па и ја тој муабет го правев пред месец дена :) Само не е разликата од лоша игра на Озил и добра игра на Озил во тоа дали некој ги реализирал неговите пасови. Тоа ми беше поентата.

Па и ја тој муабет го правев пред месец дена :) Само не е разликата од лоша игра на Озил и добра игра на Озил во тоа дали некој ги реализирал неговите пасови. Тоа ми беше поентата.

Ама мене поентата ми е дека ако има напаѓач,голгетер во екипата Озил секоја сезона ќе има 20+.

Ама мене поентата ми е дека ако има напаѓач,голгетер во екипата Озил секоја сезона ќе има 20+.

Озил и Тео да истераат една цела заедно без повреди, ќе дркаат сите на нив. Еве во 3 утакмици од коа се вратени страшно комбинраат.

Разбудете се бре идиоти, каква ужасна игра во второ полувреме

Се тресиме за три бода со Лестер дома, пу да ви ебам неспособните

Последно уредено:
Леле овој индијанецов што влезе познат ми е некако ко да ни има брцнато голче порано :semolam::semolam::semolam:

Ни Рамзи ни Џек ќе ги биде некоаш,највеќе заради повредиве

У курац добро е. Ужасна игра во второ полувреме, освен Озил денеска се беше мизерија, а судијата пред се, како можеше да дозволи таква игра врз нашите играчи, а плус и пеналот недосуден за нас.

Лестер нека се враќаат што побрзо во втора лига, се гледа дека се стока што не им е местото тука.

И Озил се вклопи во сивилото во второ полувреме
Ама се гледа разлика од овој Озил до оној од Лани.

3 бода после поразот од Тотенхем добро е, играта тапа, следни Мидлзборо викендов

Тууууууууу среќа инвалдидиве не знеаја да дадат гол, да беше друг тим ќе го кркавме големо денес.
Не сум задоволен од играта, ко по обичај против копачки тим 100000 повредени играчи. Ти ибам трите бода.

Криминално второ полувреме :confused::mad:, среќа шо овие не се кадарни да даат гол :popce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom