Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Колку ми е мерак кога стартуваат Озил,Волкот и Санчез. :цицки:

Волкот и Санчез се мењаваат напред.Како бе Венгер не може да свати дека ни едниот ни другиот незнаат тоа да го играат.Значи не е битно они што сакаат битно е клубот што сака.Ох лелееее аман

Theo Walcott has scored seven goals in his last seven Premier League starts

45 минути ко во кафез со диви животни да биле. Маме им ебаа. Санти кутриот се чудам како уште нозе има.

Дебили да им ебем племе, ама лагано си тераме, Озил добар, две асистенции, додуша тоа второто не е баш асистенција ама пак пола од вториот гол е негова заслуга.

Какви само пасови делеше Озил. Ете зошто Озил статистички е слаб кај нас. Кај нас нема кој пасовите да му ги претвара во голови.

Алексис да го вади второ , греота го убија чоекот, кога ќе видам типци ко Хут, Апсон ми се прикењува, што кур играат фубал не знам, затоа си има спорт наречен рагби.....

ОГРОМНА е разликата на овој Озил со оној од лани овој период, или пак почетокот на сезонава. Не е само „немаше кој пасовите да ги реализира“. Далеку повеќе работи на терен сеа.

Апсон е наша легенда бе, немојте така. Златна замена ми беше на менаџерот 98 заедно со Вивас :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom