Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
gun__1295620936_player_thomas.jpg

А дали ќе ви текне на овој. И овој е од генерацијата на вилшир лансбери.... За овој мислев дека ќе има страшна иднина али јбг не успеа дечкото...

Jay Emanuel Tomas е овој, и јас мислев дека ќе успее :)[DOUBLEPOST=1421799931][/DOUBLEPOST]Него ај кога почнавте со младичиве ај да видиме за овие.

И двајцава немаат скоро ич играно за прв тим, едниот си газеше на старите менаџери, а другиот игра(ше) у ПЛ :D

hUuX2wW.jpg

RT98bZ6.jpg

Мене најкриво ми беше за овие бацлачиња шо не му се наметнаа на Венгер а беа добри таленти со малку повеќе работа на нив може ќе играа за првиот тим. Некој ги препознава ? :D

Oguzhan-Ozyakup-Arsenal-Player-Profile_2684486.jpg
158871.png
n_s_watt_sanchez_watt-654578.jpg

Jay Emanuel Tomas е овој, и јас мислев дека ќе успее :)[DOUBLEPOST=1421799931][/DOUBLEPOST]Него ај кога почнавте со младичиве ај да видиме за овие.

И двајцава немаат скоро ич играно за прв тим, едниот си газеше на старите менаџери, а другиот игра(ше) у ПЛ :D

hUuX2wW.jpg

RT98bZ6.jpg
Бентли кокошката.:)

Мене најкриво ми беше за овие бацлачиња шо не му се наметнаа на Венгер а беа добри таленти со малку повеќе работа на нив може ќе играа за првиот тим. Некој ги препознава ? :D

Oguzhan-Ozyakup-Arsenal-Player-Profile_2684486.jpg
158871.png
n_s_watt_sanchez_watt-654578.jpg

ozyakup ebecilio i watt?

http://www.independent.co.uk/sport/...lareal-coach-winston-reid-denial-9991752.html

Не знам колку се релевантни овие извори, ниту пак знам многу за играчот, гледав некоја анализа правеле вчера бил сличен на Косиелни, па можда ќе испадна добар трансфер (ако воопшто постои реален интерес)

RT98bZ6.jpg

Овој е Луполи, играчиште беше во младинците. Едно време се очекуваше дека Луполи и Бендтнер ќе бидат незапирливо дуо во Премиер. :D

Arsenal complete Krystian Bielik deal

Епа ај за арно за убоо нека е, па нека се равие во топ играч.

Па ваков и ни треба ДМФ а чим Венгер фрли 3.2 милиони за 17-годишен значи вреди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom