Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде уште ендо вакво полувреме и има да биде :drk::drk::drk::jeeee::jeeee::jeeee:

Одлично дисциплински и тактички. Заслужено водство.

Ovaj Kokelan kje go ebi Monreal pod tush, za akcijata na krajot od prvo poluvreme. :))))

P.s Polesno mu e na publikata so Ospina. Oooooooooooooospina :))

Подобра дефназивна игра од Арсенал прикажана во овие 45мин јас немам видено последните 2 години.
Монреал кине сезонава!

Очекував многу појак притисок од Сити, ама кој ги знае може чуваат енергија за второ полувреме.

Не е до нив,не мрднуваат од нашата одбрана. Секоја чест на Булд,и да Кокелан заслужува продолжен договор и првотимски статус. Дефанзивно растура,техниката со тек на време ќе ја поправи.

Првите минути ми се сереше од Пер. Толкава споротија ја немав видено...
Кош првите минути сегде го имаше, и таму каде што требаше да си биде, а и таму кај Пер требаше да биде ама го немаше...
Кокелан и Белерин (y)

На Белерин му треба искуство. Не игра лошо ама не е опуштен убаво, ко да се потценува малку. Кога му напна Милнер прво го сопре и наместо да исфрли малку комплицираше. Во главно одлична одбрана во прво полувреме.

Санчез ме провоцира. Нека влегува со топка во гол, нема потреба од гол. И не изигравме ништо, само дефанзивно сме добри, напад Санчез и Ремзи влагаат кај Харт.

не ми се верува кое дрво е Ремзи, шо му се случи на човеков не ми е јасно

ја нема самодовербата од лани...неколку добри партии и резултати пак ќе биде добар.

Ремзи офанзивно е само бледа слика он она што беше лани.....Али ај да се надеваме дека му требаат натпревари....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom